• български
  • English
Loading...
truSculpt 3D2019-06-07T19:00:30+00:00

Ново измерение в неоперативното скулптуриране на тялото

От вашата нова фигура ви дели само една терапия truSculpt 3D.

Безопасна, ефективна и нехирургична процедура, която премахва мазнините, намалява обиколките и стяга кожата – бързо, безболезнено и без възстановителен период.

Защо да изберете truSculpt 3D?

Храните се здравословно и тренирате, но все още сте разочаровани от резултатите и не можете да се отървете от нежеланите мазнини в някои проблемни зони на тялото.

С truSculpt 3D можете да намалите обиколките и да премахнете завинаги натрупаните мазнини, за да разкриете своята желана, нова фигура. truSculpt 3D е безопасна и ефективна процедура – без оперативна намеса и без възстановителен период.

Видими резултати още след първата процедура

Преди / След 1 процедура

Преди / След 1 процедура

Често задавани въпроси

Какво е truSculpt 3D?

truSculpt 3D е иновативна и нехирургична радиочестотна процедура, предназначена да извайва и контурира тялото. При пациентите, подложили се на тази процедура, се наблюдава средно около 24% намаляване на мазнините при еднократно лечение.

Колко време отнема процедурата truSculpt 3D?

Продължителността на една процедура зависи от това кои области се третират. Като ориентир, комбинацията от зоните корем + паласки отнема около 1 час.

Колко процедури truSculpt 3D са необходими?

Резултатите са видими след една процедура. Някои пациенти предпочитат да се подложат и на втора процедура, за окончателно изчистване на мазнините в избраната зона или за включване и на допълнителни области за лечение.

Болезнена ли е процедурата truSculpt 3D?

Пациентите определят усещането от процедурата като масаж с горещи камъни. Накрайникът на апарата се плъзга върху зоната на третиране и температурата на кожата се повишава, но остава комфортна като усещане.

Необходим ли е възстановителен период след процедурата truSculpt 3D?

Не. Процедурата е неинвазивна и пациентите могат да възстановят нормалното си ежедневие веднага след лечението. Може да се почувства известна чувствителност в зоната на лечението веднага след процедурата, но това отшумява до ден-два.

Има ли странични ефекти?

Не се наблюдават никакви странични ефекти, с изключение на лекия дискомфорт, споменат по-горе.

Кога се забелязват резултатите?

Веднага след процедурата, тялото започва да разрушава и изхвърля остатъците от третираните мастни клетки, с което започва да се наблюдава и намаляването на обиколката на третираната зона. Всяко тяло е различно, но повечето пациенти виждат забележими резултати 6-8 седмици след лечението.