Клиниката

V DERM е изцяло нова концепция в областта на естетичната дерматология и трансплантацията на коса.
Клиниката предлага персонализиран високоспециализиран подход съобразен с нуждите и очакванията на всеки пациент. Дългогодишният опит в областта на естетиката от страна на нашия специалист дерматолог, се допълва от висококачествените грижи за вашата кожа от страна на медицински козметик с дългогодишен опит и кинезитерапевт.

Разполагаме с доказано най-ефективните в световен мащаб, последно поколение лазери на Syneron Candela за трайна и безболезнена епилация, както и с радиочестотна апаратура eTwo за подмладяване и лифтинг на кожата.

Можем да се похвалим с първата в Европа иновативна технология за трансплантация на коса – SmartGraft, чиято изцяло роботизирана концепция се радва на дългогодишен опит и положителен отзвук в САЩ.

Свържете се с нас
Д-р Ирина Шаркова
Д-р Ирина ШарковаСпециалист дерматология и венерология
Завършва медицина в Медицински Университет – София с грамота за отличен успех. Защитава специалност дерматология и венерология.
Работи в сферата на естетичната и клиничната дерматология – поставяне на филъри, ботокс, мезотерапия, безоперативен лазерен лифтинг, пилинг
Ежегодно взема участие в международни конгреси по естетична дерматология. Провела е редица обучения за работа с филъри и ботулинов токсин – Royal College of Surgeons of England; Толуза, Франция; Монако; Бареселона, Испания
Посещавала е европейски конференции по клинична дерматология. Има сертификати за практическо и теоретично обучение за работа с Restylane, Princess, Juvederm и Teoxane.

Понастоящем е лекар и докторант в Кожна клиника във ВМА. Член е на EADV и БДД.

Д-р Евгени Шарков
Д-р Евгени Шарков
Завършва Медицински Университет, гр.София с грамота за отличен успех
Асоцииран член към Българската Асоциация по Пластично-възстановителна и естетична хирургия (БАПРЕХ).

Специалист Пластично – възстановителна и естетична хирургия

Официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (INTERNATIONAL CONFEDERATION OF PLASTIC SURGERY SOCIETIES)
Седем месечна специализиция по Пластично-възстановителна и естетична хирургия във Великобритания и съвместна работа с Mr.Brent Tanner и Мr. Michael Cadier (Immediate past president of BAAPS – British Association of Aesthetic Plastic Surgery)
Понастоящем е член на Лекарския съюз на Великобритания
Лекар в УМБАЛ Александровска ЕАД, където продължава своята специализация и докторантура на тема Body Contouring.
Посещавал е множество конгреси по пластична хирургия
Има сертификати за практическо и теоретично обучение за работа с Restylane, Princess, Juvederm.
Автор и съавтор на редица научни статии и презентации в сферата на естетичната хирургия.

Д-р Магдалена Симеонова
Д-р Магдалена Симеонова
Завършва медицина в Медицински университет гр.Плевен през 2010г. В момента специализира дерматология и венерология в Кожна клиника “Александровска” болница.

Редовно посещава конференции по клинична дерматология. Има сертификати за практическо и теоритично обучение за работа с филъри и ботулинов токсин. Член е на БДД.

Д-р Симеонова е успешно завършила курс за работа с лазерни системи на Syneron Candela.

Асибе Лозева - Медицински козметик
Асибе Лозева - Медицински козметик
Завършила специалност „Медицинска козметика“ в Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ към МУ – София през 2015г.

В момента продължава своето обучение във Факултета по обществено здраве към Медицински университет – София, специалност Медицинска козметика – магистратура.

От 2012г. до сега работи по специалността с най–иновативни технологии в естетиката, като IPL, Диоден лазер, Радиочестотен лифтинг, Клиничен микронидълинг и др..

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

2014 г. – Процедури с химически пилинг и Sweet Skin System & Sculptura

2014 г. – Обучение “Диференцирано третиране на целулит и поглед в света на холистичен weyergans”, “Intensive Training in High Care Methods”

2015 г. – Учебна практика в Лабораторията на Биодерма България на тема: „Приложението на дермокозметиката в професионалната козметична практика“

2015 г. – Участие в семинар-обучение на тема; Теория и практическо приложение – CONJONCTYL

2016 и 2017 г. – Обучения Master Class по темите “Хиперпигментации”, “Акне”, “Мезотерапия”, “Антиейдж” и “Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”

2017 г. – Семинар и практическо обучение “Премахване белези от акне”, с лектор: Д-р Дончо Етугов

ГАЛЕРИЯ

Контакт  • София 1000, ул. Оборище 10А

  • Понеделник – Събота
    12:00 – 20:00

  • 0700 70 150

  • +359 883 260150

  • +359 886 002654

  • info@vderm.bg