КОЛАГЕНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ С АМИНОКИСЕЛИНИ JALUPRO®️

 

JALUPRO®️ е комбинация от колагенова мезотерапия, биоцелулозна маска и сашети за пиене, които се прилагат за подмладяване на различни зони от лицето и тялото.

Формулата е патентована и се състои от строго специфично съотношение между четири аминокиселини и хиалуронова киселина.

Комбинацията стимулира активно производство на колаген и еластин, които са основни за здравия и младежки вид на кожата.

Какво представляват JALUPRO®️ продуктите?

1. JALUPRO®️ е мезотерапия, която съдържа в състава си патентована формула от 4 аминокиселини (Глицин, L-Левцин, L-Пролин, L-Лизин) и хиалуронова киселина, които предпазват колагеновите структури в кожата и стимулират интензивно производство на нов колаген и еластин от фибробластите.

2. JALUPRO®️ mask e хидратираща биоцелулозна маска, която съдържа хиалуронова киселина, алое и колаген, които подпомагат действието на JALUPRO®️ мезотерапията.

3. JALUPRO®️ drink са 30 сашети за пиене (по 1 на ден), които съдържат патентовани аминокиселини. Приети по този начин, съставките действат много по-бързо, а в комбинация с JALUPRO®️ мезотерапията и биоцелулозната маска, ефекта е по-видим, по-бърз и по-дълготраен.

Как действат JALUPRO®️ продуктите?

JALUPRO®️ продуктите работят по два взаимодопълващи се начина:

Съдържащите се в тях аминокиселини Глицин, L-Пролин и L-Лизин изграждат 70% от структурата на колагеновите влакна. Добавянето им отвън протектира наличните колагенови влакна и се ускорява синтеза на нови от фибробластите.

Хиалуроновата киселина и L-Левцин  хидратират кожата и създават молекулен скелет, който я поддържа по-еластична.

Какво постигаме с  JALUPRO®️ продуктите?

  • Възстановяване на блясъка и плътността на кожата
  • Стягане на отпуснатата кожа
  • Заглаждане на фини линии и по-дълбоки бръчки
  • Подобряване вида на белези

Защо е важно мезотерапията JALUPRO®️ да се съчетава с едновременен прием на хранителна добавка с аминокиселини JALUPRO®️ drink?

JALUPRO®️ drink съдържа трите основни аминокиселини (Глицин, L-Пролин и L-Лизин), които са отговорни за синтеза на колаген и за повишаване активността на фибробластите.

Тези съставки помагат на кожата да се възстанови до естественото си състояние(тон, еластичност, блясък, обем)

Така се повишава и ефективността на други козметични процедури, а и възстановяването на кожата след по-агресивни процедури.

Патентованите аминокиселини в JALUPRO®️ drink действат по-ефективно и интензивно, поради много по-бързото усвояване в храносмилателния тракт.

Аминокиселините оптимизират метаболитните и кожни процеси и повишават капацитета на фибробластите за производство на колаген и еластин.

JALUPRO®️ drink подобрява както еластичността и общото състояние на кожата, така и това на косата и ноктите.

Как протича самата процедура и колко време отнема?

  • Стъпка 1 (в кабинета): поставяне на JALUPRO®️ по методите на класическата мезотерапия. Процедурата е безболезнена и протича в рамките на 30 минути.
  • Стъпка 2 (в кабинета): поставяне на JALUPRO®️ хидратираща биоцелулозна маска. Препоръката е да останете 10-15 минути с маската.
  • Стъпка 3 (у дома): прием на JALUPRO®️ сашети. По една на ден в рамките на 30 дни. Разтваря се в половин чаша с вода. 30-60 минути преди хранене или 4 часа след хранене.

iClinic Dermatology & Aesthetics

Най-модерните и напреднали технологии в услуга на Вашата красота и здраве

Запишете се за безплатна консултация с нашите специалисти на: 0700 70 150