Липофилинг с Lipocube™ – скулптуриране и подмладяване със собствени стволови клетки с растежни фактори

Най-мощната контурираща и естествено подмладяваща процедура с растежни фактори от собствени мазнини вече е във VDerm – от д-р Евгени Шарков, международен трейнър за LipoCube

LipoCube е единствената система, която намалява мастните натрупвания на нежеланите места, само под местна упойка, извлича SFV и SVM растежни фактори от собствената мазнина, за автоложен липофилинг – несравнимо подмладяване с висока регенеративна клетъчна ефективност.

Липофилинг с Lipocube

Предимства на на LipoCube

Уникалното на LipoCube e, че само тази система извлича оптимално количество жизнеспособни собствени стволови клетки, богати на растежни фактори, готови за моментален липотрансфер.

При стандартния липофилинг, трансферираме мазнини от една зона, в която са нежелани (например корем) – в друга (например скули). Така едновременно постигаме отслабване и подмладяване по максимално естествен начин – с помощта на собствените мазнини.

Предимства на на LipoCube

LipoCube надгражда този ефект с ново високотехнологично ниво в липотрансфера (fat grafting) и постига в пъти по-добри естествени резултати. 

Мастните (адипозни) тъкани в човешкото тяло са пасивен склад за енергия, който съдържа ензими, растежни фактори, цитокини и хормони, с важна роля в имунологичните възпалителни процеси.

LipoCube отделя мастните клетки и съединителната тъкан от собствената мазнина, за да извлече чрез иновативна технология концентрирани SFV (от стромална съдова фракция) и SVM (от стромална съдова матрица) стволови клетки с растежни фактори.

Или с други думи: LipoCube осигурява стволови клетки, богати на активни растежни фактори, които трансферираме в желаната зона – за максимален дълготраен антиейджинг ефект с оптимална регенерация на собствените тъкани, и без странични ефекти.

Какво представлява процедурата липофилинг LipoCube

Извличаме прекомерното натрупаните нежелани мазнини от конкретна област на тялото. Процедурата е минимално инвазивна и не налага обща анестезия – прилагаме я само с местна упойка. 

Мастната тъкан обработваме със специална центрофуга Cell Drive, която извлича SFV и SVM растежните фактори, които имат способността да стимулират клетъчния растеж.

Дезагрегираната мастна тъкан се инкубира допълнително чрез смесване със специален разтвор, подобрявайки отделянето на регенеративните клетки от мастната тъкан, с помощта на молекулярни електрически заряди.

Полученият високият брой жизнеспособни автоложни стволови клетки от мастна тъкан са изключително ефективни за естетични и регенеративни процедури.

Извличаме прекомерното натрупаните нежелани мазнини от конкретна област на тялото. Процедурата е минимално инвазивна и не налага обща анестезия - прилагаме я само с местна упойка. Мастната тъкан обработваме със специална центрофуга Cell Drive, която извлича SFV и SVM растежните фактори, които имат способността да стимулират клетъчния растеж. Дезагрегираната мастна тъкан се инкубира допълнително чрез смесване със специален разтвор, подобрявайки отделянето на регенеративните клетки от мастната тъкан, с помощта на молекулярни електрически заряди. Полученият високият брой жизнеспособни автоложни стволови клетки от мастна тъкан са изключително ефективни за естетични и регенеративни процедури. Следва трансфериране на концентрираната на растежни фактори емулсия на желаните места, за да възвърнем естествените и младежки обеми на лицето и тялото и да ускорим и подобрим процеса на регенерация на тъканите. Това е една от най-натуралните, прецизни и ефективни процедури за контуриране на силуета, съчетано с подмладяване със собствени растежни фактори. Процедурата има десетки приложения: за подмладяване на лицето, корекция на бюст, регенеративни и естетични процедури, ускоряване на заздравяването на рани, вкл. постооперативни, и много други.

Следва трансфериране на концентрираната на растежни фактори емулсия на желаните места, за да възвърнем естествените и младежки обеми на лицето и тялото и да ускорим и подобрим процеса на регенерация на тъканите. 

Това е една от най-натуралните, прецизни и ефективни процедури за контуриране на силуета, съчетано с подмладяване със собствени растежни фактори.

Процедурата има десетки приложения: за подмладяване на лицето, корекция на бюст, регенеративни и естетични процедури, ускоряване на заздравяването на рани, вкл. постооперативни, и много други.

Резултати

 

резултати от Lipocube™

Lipocube е иновативна технология, която извлича концентрирани SVF и SVM стволови клетки, богати на растежни фактори от собствените излишни мастни натрупвания.

Процедурата повишава естествения потенциал на тялото за дългосрочно подмладяване и регенерация на увредена кожа с бръчки и дори такава с изчерпан еластин, и няма никакви странични ефекти.

Lipocube е иновативна технология, която извлича концентрирани SVF и SVM стволови клетки, богати на растежни фактори от собствените излишни мастни натрупвания.

Процедурата повишава естествения потенциал на тялото за дългосрочно подмладяване и регенерация на увредена кожа с бръчки и дори такава с изчерпан еластин, и няма никакви странични ефекти.

д-р Шарков

Технологията Lipocube е одобрена от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) и притежава CE сертификат за безопасна употреба в Европейския съюз.

Носител е на награда за иновация за 2022-ра на International Master Course on Aging Science.

От Lipocube Academy казват “Ако се приложи правилно, липотрансферът има страхотни резултати!”

А ние от VDerm допълваме – винаги се доверявайте само на опитни специалисти, признати от световната общност.

Запазете час за консултация за при д-р Евгени Шарков, Total Defender Master и международен трейнър за LipoCube, BodyTite, FaceTite, AccuTite, Morpheus8 и SmartGraft/FUE на 0700 70 150.