Медицински туризъм с VDerm

ПЪРВИ ДЕН

Ние ще организираме всичко свързано с Вашето посрещане от летище София или друго място на пристигане, както и настаняването ви в луксозен хотел, в близост до нашата клиника. Разходите по Вашето настаняване се поемат от нашата клиника. Наш представител ще ви посрещне при пристигане и ще ви придружи до нашата клиника.

ВТОРИ ДЕН

За вашето спокойствие и комфорт наш служител ще ви придружи от луксозният хотел, в който ще ви настаним до нашата клиниката, където в рамките на 1 ден ще бъде извършена изрбраната от вас процедура:

ТРЕТИ ДЕН

В рамките на третия ден се предвижда вторичен преглед и консултация от нашите лекари. За вас е организиран транспорт като наш служител ще ви вземе от хотела. След вторичния преглед може да се насладите на забележителностите на София или при избор наш служител да ви закара до летище София и да отпътувате обратно към Вашия дом.

СЛЕД ТРЕТИ ДЕН

Само 3 дни след трансплантацията на коса и вие ще си тръгнете с Вашата собствена, нова коса, и ще може да се върнете към нормалните си ежедневни дености и работа, а само седмица по-късно вече ще забравите, че Ви е била направена процедура.