Мезотерапия около очите

Чрез мезотерапия се постига ревитализиране и хидратиране на кожата периорбитално, което осигурява третиране на тъмните кръгове около очите, с което се постига подмладяване на цялостното излъчване на лицето.

Нашите специалисти работят с RRS® HA EYES, който подобрява околоочния контур, запълва повърхностни бръчки около очите, прилага се при „торбички” по долните клепаи и е силно ефективен срещу тъмните кръгове и умората. За постигане на младежко излъчване продуктът често намира приложение в комбинация със скинбустери, филъри и ботокс.

За процедурата

Процедурата се предхожда от апликация на обезболяващ крем, което позволява безболезненото й изпълнение дори при пациенти с нисък праг на болка.
Инжектирането на продукта е повърхностно в кожата под формта на малки „капки” наречени папули, които изчезват напълно до 24 часа след интервенцията. За постигане на максимален ефект са необходими 4-6 процедури, които се извършват в период през 1-2 седмици.

Възможни странични прояви

Макар и рядко е възможна появата на малки точковидни хематоми и оток в местата на убожданията, като същите отзвучават за 2-3 дни.