Loading...
Accutite2022-05-11T18:55:48+02:00

AccuTite

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ВСИЧКО

AccuTite – Стягане и лифтиране на излишната кожа на лицето и тялото, дори в най-деликатните зони.

ЗОНИ ЗА ТЕРАПИЯ С AccuTite

ПРЕДИМСТВАТА НА AccuTite

AccuTite е най-малкото устройство за стягане и лифтиране на кожата в естетичната медицина.
С AccuTite лекарите могат да прилагат фокусирана радиочестотна контракция и по този начин да се избегне по-инвазивната или ексцизионна хирургична интервенция. AccuTite е най-новото попълнение в семейството технологии за радиочестотна асистирана липолиза (RFAL).

Д-р Евгени Шарков е специалист по Пластично – възстановителна и естетична хирургия, както и официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (International Confederation of Plastic  Surgery Societies). Завършва седем месечна специализиция във Великобритания и работи съвместно с Mr. Brent Tanner и Мr. Michael Cadier. Понастоящем е член на Лекарския съюз на Великобритания. Лекар в УМБАЛ Александровска ЕАД, където продължава своята докторантура на тема Body Contouring. Д-р Eвгени Шарков, заедно с д-р Ирина Шаркова са собственици на клиника VDerm.

„Най-много се гордея с това, че винаги съм напълно откровен с пациентите си. Затова те ми се доверяват. Не се страхувам да връщам пациенти, които нямат нужда от дадена процедура или не са подходящи за нея поради различни здравословни проблеми. Радвам се и когато пациентите идват при нас и казват „Благодаря! Всичко е прекрасно“. Те са щастливи и това за мен е най-голямото удовлетворение.“

Често задавани въпроси

Кои зони могат да бъдат третирани с AccuTite?2019-07-24T12:51:39+02:00

AccuTite революционизира минимално инвазивните процедури, при които няма необходимост от болничен престой. Труднодостъпните места могат вече да бъдат третирани бързо и със забележителна прецизност. С AccuTite могат да се третират абсолютно всички зони, в които има натрупани мазнини или отпусната кожа.

Общите зони за лицето включват вежди, периорбитална област, назолабиални бръчки, долна част на лицето и шията. При тялото, тези зони включват аксила, горна част на ръцете, корем, вътрешна част на бедрата, колене.

Безопасна ли е процедурата AccuTite?2019-07-24T12:52:20+02:00

AccuTite е част от семейството технологии за радиочестотна асистирана липолиза (RFAL), което е с доказано високо ниво на безопасност. AccuTite има многобройни предпазни мерки, вградени в технологията, за да осигурят равномерно и нежно затопляне и комфортна за пациента процедура.

Кога се забелязват резултатите след AccuTite?2019-07-24T12:53:52+02:00

Видими резултати се наблюдават веднага след процедурата, като оптимални резултати се постигат 6 седмици след процедурата и продължават да се подобряват до 12 месеца след нея.

Какво е AccuTite?2019-07-25T13:50:45+02:00

AccuTite е най-малкото устройство за стягане и лифтиране на кожата в естетичната медицина.

С AccuTite лекарите могат да прилагат фокусирана радиочестотна контракция и по този начин да се избегне по-инвазивната или ексцизионна хирургична интервенция. AccuTite е най-новото попълнение в семейството технологии за радиочестотна асистирана липолиза (RFAL).

Повече за технологията AccuTite2020-06-12T10:41:12+02:00

РЕЗУЛТАТИ

ПРЕЦИЗНОСТ И ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

ЗАЯВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Свързани процедури

Go to Top