Loading...
Bodytite2023-01-13T11:36:31+02:00

BodyTite – ИНОВАТИВНА ПРОЦЕДУРА ЗА КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО ЧРЕЗ РАДИОЧЕСТОТНА АСИСТИРАНА ЛИПОЛИЗА  (RFAL)

Всички се стремим да изглеждаме и да се чувстваме добре в тялото си. Правилният хранителен режим и физическите упражнения са в основата на поддържането на добра физическа форма, но понякога това не е достатъчно.

Решението е BodyTite.

ПРЕДИМСТВАТА НА BodyTite

BodyTite е минимално инвазивна процедура, която оформя, стяга и повдига без хирургична операция и без белези, с кратък възстановителен период.

Безопасна, щадяща и ефективна процедура за контуриране на тялото.

По-безболезнена и по-бърза алтернатива на традиционната липосукция.

По-кратък възстановителен период, с по-малко синини и отоци.

Равномерна повърхност и стегната кожа в третираните зони.

Д-р Евгени Шарков е специалист по Пластично – възстановителна и естетична хирургия, както и официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (International Confederation of Plastic  Surgery Societies). Завършва седем месечна специализиция във Великобритания и работи съвместно с Mr. Brent Tanner и Мr. Michael Cadier. Понастоящем е член на Лекарския съюз на Великобритания. Лекар в УМБАЛ Александровска ЕАД, където продължава своята докторантура на тема Body Contouring. Д-р Eвгени Шарков, заедно с д-р Ирина Шаркова са собственици на клиника VDerm.

„Най-много се гордея с това, че винаги съм напълно откровен с пациентите си. Затова те ми се доверяват. Не се страхувам да връщам пациенти, които нямат нужда от дадена процедура или не са подходящи за нея поради различни здравословни проблеми. Радвам се и когато пациентите идват при нас и казват „Благодаря! Всичко е прекрасно“. Те са щастливи и това за мен е най-голямото удовлетворение.“

BodyTite стегна и оформи тялото ми и вече нямам отпусната кожа и натрупани мазнини. Три години след раждането успях да върна формата си и се чувствам сякаш имам изцяло нова фигура.

Л. М.

ЗОНИ ЗА ТЕРАПИЯ С BodyTite

Често задавани въпроси

Какво е BodyTite?2019-07-22T18:45:11+02:00

BodyTite е процедура за елиминиране на излишните мазнини от тялото и стягане на кожата.

BodyTite е минимално инвазивна процедура, която оформя, стяга и повдига без оперативна намеса и без белези, с кратък възстановителен период.

Кои зони могат да бъдат третирани с BodyTite?2019-07-22T18:46:53+02:00

Най-често третираните с BodyTite зони са: корем, ханш, ръце, гърди, колене, бедра и гръб. Предимство на BodyTite е и че няколко зони могат да бъдат третирани в рамките на една процедура. Всяка зона отнема приблизително 15 минути, но това зависи и от нейната площ.

Кога се забелязват резултатите след BodyTite?2019-07-22T18:47:53+02:00

Видими резултати се наблюдават веднага след процедурата, като оптимални резултати се постигат 6 седмици след процедурата и продължават да се подобряват до 12 месеца след нея.

Какъв възстановителен период е необходим след процедурата?2019-07-22T18:48:46+02:00

В зависимост от големината на третираната зона, този период може да бъде от 1-2 дни до 10 дни.

Какви резултати могат да се очакват след BodyTite?2019-07-22T18:50:11+02:00

BodyTite елиминира излишните мастни натрупвания, като едновременно с това стяга кожата и позволява да се оформи тялото и то да бъде в неговата най-добра форма.

Колко прецедури BodyTite са необходими за постигане на желания ефект?2019-07-22T18:51:10+02:00

Много често, желания ефект се постигат само след една процедура, като първоначалните резултати са видими веднага след процедурата, развиват се в следващите 6 месеца и продължават да се доразвиват и подобряват до 12 месеца след процедурата.

ТЕХНОЛОГИЯТА BodyTite

BodyTite е безопасна и ефективна минимално инвазивна процедура, при която мазнините под кожата се стопяват, докато едновременно с това кожата се стяга. Това е иновативна процедура, която е най-доброто решение за пациенти, които желаят да постигнат резултати като след традиционна оперативна липосукция, но без да се налага да се подлагат на сериозна хирургична интервенция.

Процедурата може да се извърши под местна анестезия или дори при лека седация. Резултатите са като след оперативна липосукция, но без белезите, които традиционно я съпътстват. Пациентите могат да се възползват от тази минимално инвазивна естетична процедура с минимизирани болка, отоци и синини, както и с минимален възстановителен период.

Необходима е една процедура, като резултатите продължават да се подобряват от 3 до 6 месеца след нея.

РЕЗУЛТАТИ

ЕДНА ПРОЦЕДУРА. ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ. ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ.

ЗАЯВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Свързани процедури

Go to Top