Искате ли да спрете часовника и да върнете годините назад?

Ние знаем как да ви помогнем да изглеждате по-млади, по-красиви и по-свежи.

Пълната лазерна конфигурация на комбинираната мултифункционална платформа CUTERA XEO

Най-иновативните лазерни и светлинни технологии в една система. Всичко, от което имате нужда.

LimeLight e неинвазивна лазерна терапия, ефективна при различни типове и състояния на стареене на кожата. Резултатът е изключително ефективна ревитализация на кожата с минимален дискомфорт за пациента.

Терапии с лазер LimeLight

  • лечение на хиперпигментации – лице и тяло

  • лечение на фотоувредена кожа – лице, шия, деклоте

  • лечение на хемангиоми

  • лечение на акне

  • лечение на розацея

Какво е LimeLight?

Терапията LimeLight е нов, неинвазивен подход за ревитализация на кожата. Процедурата предлага възможност значително да се подобри тонуса на кожата и да се премахнат повърхностните несъвършенства свързани със стареенето и фотоуврежданията на кожата.

Кои зони могат да бъдат лекувани с LimeLight?

Терапията LimeLight е подходяща за всички зони на лицето, шията и деколтето, при които се наблюдават зачервявания, телангиектазия (малки вени) или пигментни петна, като дори светлите (с нисък контраст) пигментни петна, които реагират много добре на лечението.

Как работи лазерът LimeLight?

Лазерът позволява с помощта на различни настройки терапията да се персонализира в зависимост от типа кожа на пациента и селективно да третира пигментните петна и/или зачервванията. Лечебният ефект от терапията е резултат от повишаване температурата на обработваните пигментни клетки.

Какво се усеща по време на процедурата?

Когато се предаде импулс светлина, пациентите чувстват леко усещане наподобяващо щипване или божкане. Преди провеждане на съдово лечение, по повърхността на кожата се нанасяя охлаждащ гел. Не се налага допълнителна анестезия или обезболяващи средства.

Колко продължителна е една процедура?

Времето за лечение зависи от площта на зоната, която се третира. Въпреки това, повечето процедури отнемат по-малко от един час.

Колко процедури са необходими?

За да има видими резултати, е необходимо да се извърши цикъл от една до три процедури. Могат да се препоръчат и допълнителни процедури, особено при прекомерно увредена от слънцето кожа.

Какво се случва след процедурата?

Непосредствено след лечението, пигментните петна започват да потъмняват и кожата може да изглежда малко червена. Обработената област може да е леко подута. Това обикновено трае няколко часа и може би един ден или малко повече.

Кога се забелязват резултатите?

В рамките на една до три седмици, потъмнелите петна ще излющят и избледняват. Дифузното зачервяване или телангиектазията ще намалее и тенът ще се подобри.

Ще се появят ли след време отново пигментациите и зачервяванията по кожата?

Възможно е да се появят нови пигментни петна, телеангиектазия и дифузно зачервяване, в следствие на нанесени нови фотоувреждания, но те могат да бъдат лекувани. Не забравяйте винаги да използвате широкоспектърна слънцезащитна, когато сте на открито, за да сведете до минимум уврежданията от слънчевите лъчи и появата на нови петна и дифузно зачервяване.

  • Дължина на вълната 520-1100 nm.
  • Енергия – 10-24 J/кв.см.
  • Размер на лазерния лъч 10 на 30 мм.
  • Повтаряемост на импулсите – до 2 Hz.
всички цени на терапии Cutera

За записване на час и консултация: +359 886 002654 или на info@vderm.bg