Искате ли да спрете часовника и да върнете годините назад?

Ние знаем как да ви помогнем да изглеждате по-млади, по-красиви и по-свежи.

Пълната лазерна конфигурация на комбинираната мултифункционална платформа CUTERA XEO

Най-иновативните лазерни и светлинни технологии в една система. Всичко, от което имате нужда.

Pearl Fractional е иновативен фракционен (фраксел) лазер, създаден и усъвършенстван за подмладяване на кожата само с една терапия. Процедурите с Pearl Fractional са изключителна комбинация от безболезнено и безрисково третиране на кожата и много бърз възстановителен период. Само след една терапия се забелязва видимо намаляване на тъмните петна и уврежданията по кожата вследствие на нанесените вреди от слънчевите лъчи, както и избистряне на тена и подобряване на цялостния тонус на кожата.

Терапии с лазер Pearl Fractional

  • лечение на средно дълбоки и дълбоки белези от акне

  • премахване на оперативни белези

  • редуциране на средно дълбоки и дълбоки бръчки

  • премахване на стрии

  • премахване на пигментации

Какво е Pearl Fractional?

Pearl Fractional е иновативен фракционен лазер от най-ново поколение, с който се постига дълготрайно, естествено и безрисково лечение при средно дълбоки и дълбоки белези от акне, бръчки и пигментации. Той предоставя на пациентите най-добрата комбинация от безопасност, комфорт и минимален възстановителен период след процедурата.

Какво представлява процедурата с Pearl Fractional?

По време на процедурата, с помощта на контролирана високочестотна енергия се създават малки дупки (микроувреждания) в определените за лечение зони. По този начин се отстранява увредената от слънчевите лъчи тъкан и започва възстановителен и регенериращ процес, който създава нова, здрава и богата на колаген кожа.

Как работи Pearl Fractional?

При този тип лечение се засягат само определени фрагменти или малки участъци от кожата. С Pearl Fractional се третират директно клетките от дълбоките слоеве на кожата, като селективно се отстраняват вертикални участъци от неяя, без да се зася околната тъкан. По този начин се съкращава възстановителния период след процедурата и се стимулира естествения за организма процес на производство на колаген, подобрява се плътността на кожата от дълбочина и се коригират уврежданията от вредните влияния на слънчевите лъчи, както и другги несъвършенства на кожата.

Малките дупки (микроувреждания, с размер на пора) осигуряват максимален резултат с минимален риск и период на връщане към нормално ежедневие.

Контролираната високочестотна енергия осигурва по-голям комфорт за пациента.

Процедурите са безопасни и ефективни с изключително кратък възстановителен период.

Какви резултати могат да се постигнат с Pearl Fractional?

Дълбоката аблация и контролираната зона на термично действие на Pearl Fractional гарантират максимално ефективни резултати, изключителен комфорт за пациента и минимално време за възстановяване след процедурата.

Ефективен при умерено до тежко състояние на фотостареене на кожата.

Дължина на вълната от 2790 nm (YSGG), която контролира термичното увреждане, за да се максимизира аблацията и едновременно с това да се поддържат нивата на термичната стимулация и коагулация.

Достатъчно добри резултати могат да се постигнат и само с една процедура. При тежко увредена кожа може да се наложи лечението да се удължи до четири процедури.

Зарастването на микроуврежданията води до повишена активност на фибробластите и до засилено производство на колаген в дългосрочен период. Подобрение на състоянието на кожата продължава да се наблюдава до шест месеца след лечението.

Проучвания, сравняващи Pearl Fractional с други фракционни лазери, показват, че процедурите с Pearl Fractional са по-безболезнени за пациентите и локаното обезболяване е напълно достатъчно, за да се чувстват комфортно по-време на процедурата.

Колко процедури с Pearl Fractional се препоръчват?

Повечето пациенти наблюдават видимо подобрение още след първата процедура. В случаи на тежки белези или силно фотостареене на кожата, може да се наложи да бъдат назначени повече от една процедури.

За кого са подходящи процедурите с Pearl Fractional?

Процедурите са подходящи за пациенти със светъл до средно тъмен цвят на кожата и са ефективни за заличаване на белези от акне, премахване на бръчки и пигментации.

Какви зони от лицето могат да бъдат третирани?

С Pearl Fractional могат да се третира цялото лице, като е изключително ефективен в периорбиталната зона (около очите) и периоралната зона (около устните). Тези зони най-често показват първи признаци на стареене и могат да бъдат най-голямо предизвикателство за лечение.

Какво се усеща по време на процедура с Pearl Fractional?

Повечето пациенти описват процедурата като серия от кратки, бързи и горещи щипвания. Преди процедура, кожата се обработва с обезболяващ крем, който помага дискомфорта да се намали.

Има ли някакви ограничения, които трябва да се спазват след лечение с Pearl Fractional?

След лечение, кожата изглежда зачервена и леко подута, като след слънчево изгаряне. Има случаи на дискомфорт, който може да се намали с подходящите средства. Повечето пациенти използват няколко дни отпуск след процедурата. Върху третираната зона се нанася оклузивен мехлем (в продължение на четири до пет дни). След лечение е изключително важно кожата да не се излага или да се излага минимално на слънце за период до 6 месеца.

Може ли лечението с Pearl Fractional да се комбинира с друго лечение?

Много пациенти комбинират лечението с Pearl Fractional с други естетични терапии. Такива терапии са Laser Genesis и Limelight.

всички цени на терапии Cutera

За записване на час и консултация: +359 886 002654 или на info@vderm.bg