Искате ли да спрете часовника и да върнете годините назад?

Ние знаем как да ви помогнем да изглеждате по-млади, по-красиви и по-свежи.

Пълната лазерна конфигурация на комбинираната мултифункционална платформа CUTERA XEO

Най-иновативните лазерни и светлинни технологии в една система. Всичко, от което имате нужда.

Терапията Titan на Cutera е революционно, неинвазивно лечение, което използва инфрачервена светлина за загряване на дермата дълбоко под кожата, за да се увеличи производството на колаген.

Лечението с лазера Titan е най-ефективно за стягане и лечение на отпусната кожа около корема, вътрешната и външната част на бедрата, задните части, коленете, хълбоците, врата и лицето. По време и след процедурата не е необходимо никакво време за престой или възстановяване.

Терапии с лазер Titan

  • безоперативен лифтинг и стягане

  • подмладяване на кожата

  • за всеки тип кожа и кожа с тен

  • през цялата календарна година

Как работи лазерът Titan?

Лазерът Titan използва безопасна инфрачервена светлина за загряване на дермата, дълбоко под повърхността на кожата. По време на процедурата горната повърхност на кожата (епидермис) е защитена чрез непрекъснато охлаждане с титанов накрайник.

С какво Titan се отличава от другите лазери?

Платформата на Титан, базирана на светлината, осигурява по-равномерно разпределение на енергията за загряване на дълбоката дерма, в сравнение с други източници на енергия, като RF (радиочестота).

Кои зони могат да бъдат лекувани с Titan?

Най-често, областите, които пациентите ни желаят да бъдат лекувани, са долната част на лицето и шията. Наблюдават се забележителни, дългосрочни и незабавни резултати с едно лечение. При някои пациенти може да изискват две процедури, разделени от период от десет седмици. Терапията е изключително ефективна и при процедури в горната част на ръцете, корема, челото и скулите.

За кого е подходяща терапията Titan?

Тъй като принципа на действие на лазера Titan е нагряване на тъканта дълбоко под повърхността на кожата, пациенти с всеки тип кожа или на всяка възраст могат да бъдат лекувани.

Колко процедури са необходими?

Много често само една процедура е достатъчна за постигането на изключително добри резултати. Има случаи и, в които пациентите да имат нужда от две или три процедури в рамките на няколко месеца.

Какво се усеща по време на процедурата?

С всеки импулс на лазера Titan (с продължителност до 8 секунди) се усеща загряване на кожата. Усеща се и движението на накрайника, който се плъзга напред и назад върху охлаждащия гел. Накрайникът преминава няколко пъти върху третираната зона. По този начин, с помощта на инфрачервени лъчи, дермисът се нагрява и колагеновите клетки се пробуждат.

Какво се случва след процедурата?

Видима разлика в третираната област се забелзва непосредствено след лечението. Кожата изглежда по-свежа, по-стегната и по-плътна. Състоянието на кожата продължава да се подобрява в рамките на следващите до 12 седмици. Лечението с Titan не изисква никакъв възстановителен период.

  • Дължина на вълната 1100-1800 nm.
  • Енергия – 5-56 J/кв.см.
  • Размер на лазерния лъч 1 мм. на 3 мм.
  • Продължителност на един цикъл – 6-10 сек.
  • Дълбочина на действие – от 1 мм. до 3 мм.
Виж Всички Цени

За записване на час и консултация: +359 886 002654 или на info@vderm.bg