EndoSpheres – компресивна микровибрация за цялостно подмладяване, намаляване на обиколките и мощна антицелулитна терапия

EndoSpheres e иновативна апаратна процедура, основана на технологията на компресивнамикро вибрация, която се насочва прецизно към зоните, най-уязвими на признаци на стареене и трупане на мазнини по лицето и тялото.

Неинвазивната терапия клинично доказано подобрява лимфния дренаж, стимулира кръвообращението и подпомага реструктурирането на съединителната тъкан. 

Така EndoSpheres осигурява ефективна нехирургична терапия за цялото тяло, като се справя изключително успешно с целулита, контурира фигурата, преоформя мастните натрупвания, трудни за отстраняване със спорт и диета, и третира признаците на стареене, като загуба на еластичност, дълбоки бръчки и увисвания на лицето.

Как работи EndoSpheres?

Endospheres Therapy е технология, която използва иновативен механизъм на компресионни микровибрации

Ролка, съставена от 55 сфери от хипоалергенен силикон, генерира механични вибрации с ниска честота, носочени директно към подкожните слоеве.

Комбинацията от вибрация и натиск генерира дренаж на токсините, намалява уплътнените кожни тъкани, подпомага микроциркулацията и така извайва фигурата без болка, неутрализира целулита, намалява възпалението, стимулира регенерацията и подобрява мускулния тонус, както и признаците на стареене, като бръчки, увисване и уморен вид.

Клинични изпитвания в реномирани университети и медицински институти доказват безопасността, високата ефективност и дълготрайните резултати на терапията. EndoSpheres гарантирано стимулира синтеза на колаген, стяга и тонизира мускулите и тъканите, изглажда кожата, подобрява структурата и извайва младежките контури на лицето и тялото. 

Резултатите са несравнимо намаляване на целулита, премахване на бръчките, загуба на сантиметри от обиколките на талията, бедрата, ръцете и седалището. 

За какво е ефективна терапията с EndoSpheres?

ИЗГЛАЖДА ЦЕЛУЛИТА

Безспорният мощен ефект срещу целулита прави Endospheres една от най-търсените по цял свят терапии. Микровибрацията се насочва

прецизно към причинителите на целулита и намалява прословутия и труден за справяне „ефект на портокаловата кожа”.

В допълнение, процедурата подобрява кръвообращението и лимфния дренаж, намалява сантиметрите и изглажда тъканите на проблемните зони.

КОНТУРИРА И НАМАЛЯВА ОБИКОЛКИТЕ

Абсолютно неинвазивно, без никаква болка и дискомфорт терапията намалява мастните натрупвания по ръцете, гърба, талията, корема, бедрата и задните части.

Резултатът е гладко, оформено и изваяно тяло от горе до долу.

Според клиентско проучване*, още след едва първата от 12-те препоръчителни процедури, резултатите са:

 • Минус 2,5 см от обиколките на бедрата
 • Минус 2 размера рокли
 • 97% пациентско удовлетворение

* Studio Endosphères _SIES 2008

…И НАЙ-НОВАТА ENDOSPHERES – ЗА ИЗВАЯНА ТАЛИЯ

VDerm разполага с най-новата EndoSpheres с патентована технология Abdominal fat treatment (корем и паласки), която включва компресивна микровибрация, EMS (електромускулна стимулация) и хипервълна (hyрerwave). Апаратната процедура бързо разтапя мазнините на пояса, докато паралелно стимулира и подсилва мускулатурата на корема. Технологията се грижи за неутрализирането на потенциалните увисвания, характерни за всяко отслабване. Терапията осигурява без упражнения и диети бързо намаляване на обиколката на талията, стягане на коремните мускули и извайване на красив и хармоничен релеф на коремната област. За оптимален ефект са необходими 10 процедури на коремната област с продължителност около 20 минути.

ИЗГЛАЖДА БРЪЧКИТЕ И ПОДМЛАДЯВА ЦЯЛОСТНО ЛИЦЕТО

EndoSpheres осигурява цялостно подмладяване на лицето, като подобрява микроциркулацията и тонуса на тъканта, което от своя страна стимулира производството на колаген и еластин.

Така процедурата подобрява подхранването и естествената регенерация на съединителната тъкан и ефективно намалява изразителните бръчки, дори в трудни зони като околоочния контур и назолабиалните линии, увисването, повехналия тен и подмладява цялостната структура на лицето.

Процедурата за подмладяване с компресивна микровибрация изглажда бръчките, повдига бузите, уплътнява устните, оформя контура, тонизира кожата и релаксира напрегнатите лицеви мускули.

  Резултатите, които можете да очаквате от терапията са:

  • Подобрен тонус и еластичност
  • Възстановен младежки контур на лицето
  • Изравнен тен и гладка текстура
  • Релаксирани и тонизирани мускули на лицето
  • Намаляване на бръчките около очите, торбичките и тъмните кръгове
  • Ускоряване на естественото производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина
  • Неутрализиране на умореното излъчване и матовия тен
  • Незабавен ефект – още след първата терапия

  ОСВОБОЖДАВА ОТ ТЕЖЕСТТА В КРАКАТА И ЗАДЪРЖАНЕТО НА ВОДА

  Усещането за тежест в краката, подуването на глезените, стъпалата и цялото тяло най-често е резултат от неефективната циркулация на кръвта и лимфата. Състоянието се среща и при здрави хора, които работят на бюро или са изправени твърде много часове.

  Компресивната микровибрация реактивира циркулацията и стимулира лимфната система, премахвайки проблема с тежките крака и подуването по бърз, ефективен, безопасен и дори приятен начин.

  ОЩЕ ЗДРАВОСЛОВНИ И ЕСТЕТИЧНИ ПОЛЗИ

  • Детокс на организма, чрез стимулиране на лимфния дренаж и изхвърляне на токсичните метаболитни продукти
  • Тонизиране на кожата на цялото тяло
  • Лечение на белези, чрез стимулиране на синтеза на колаген и еластин и подобряване на кожния тонус
  • Ремоделиране преди и след липосукция
  • Ремоделиране преди и след инжекционни естетични процедури, като ботокс и филъри
  • Отпускане на сковани мускули на раменете и шията
  • Възстановяване след интензивни тренировки
  • Посттравматична рехабилитационна физиотерапия
  • Лечение на венолимфна недостатъчност и лимфедем

   

  Какво представлява процедурата?

  Сесиите с EndoSpheres са с продължителност между 30 и 60 минути, в зависимост от третираната област.

  • Терапия на цяло тяло – 12 процедури с продължителност около 60 минути, 2 пъти седмично за 6 седмици
  • Стандартна терапия на цели крака, глутеус (седалище) и корем, – 12 процедури с продължителност около 40 минути, 2 пъти седмично за 6 седмици
  • Абдоминална зона (корем и паласки) – веднъж седмично, 10 процедури с продължителност около 20 минути

  Процедурата не е болезнена, напротив, усеща се като приятен дълбок масаж.

  Препоръчителният брой терапии с EndoSpheres е между 10 и 12.

  Ефектът от курс процедури продължава да се развива 4 месеца, след последната терапия и се задържа поне за 6 месеца

  Поддръжката се препоръчва поне веднъж месечно, но клиентите толкова харесват процедурата, че често си я подаряват всяка седмица. 

  Няма нужда да се почива между процедурите, с тях не може да се предозира и в случай, че клиентът има повече килограми и напреднал стадий на целулит може да повтори непосредствено курса от процедури.

  Няма никакъв възстановителен период, веднага можете да се върнете към обичайния си начин на живот. Препоръчваме ви да се хидратирате добре между процедурите (и по принцип) и да поддържате здравословен начин на живот, за да задържите страхотните резултати и да се радвате на гладка, здрава и сияйна кожа и стройна фигура за максимален период от време.

  Endospheres е световно призната и уважавана от водещи медицински експерти терапия за цялостно подмладяване на лицето и тялото, извайване на линиите и подобряване на редица медицински състояния, чрез дълбок масаж с микровибрация и възстановяване на лимфния дренаж. 

  Доверете се на екипа на VDerm от специално обучени и сертифицирани терапевти. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще ви съставим персонализирана програма, съобразена с индивидуалните ви цели.

  Изберете по-добрата си версия, самочувствие, енергичност и тонус – запишете час за EndoSpheres във VDerm на на 0700 70 150

  Изберете по-добрата си версия, самочувствие, енергичност и тонус – запишете час за EndoSpheres във VDerm на на 0700 70 150

  Запишете час във VDerm на 070070150.

  Свързани процедури