PicoGenesis с Enlighten 3

Цялостно подмладяване! Сияние без грим само след една процедрура

Премахване на разширени пори, пигментни петна, белези и татуировки.

Забрави за грима! Enlighten® 3 ще подмлади кожата ти и се радваш на естествено сияние на кожата си само след една процедрура.

 Най-иновативната технология в естетичната индустрия е САМО ВЪВ VDERM!

Подмладяване | Епидермални пигментации | 

Пигментации в дермата | Мелазма | Разширени пори | Белези | Многоцветни татуировки

Enlighten® 3 е първата система, която има изключително кратка продължителност на импулсите – наносекунди, или една милиардна част от секундата и пикосекунди, тоест една трилионна част от секундата. 

Enlighten PICO Genesis въвежда изцяло нов подход за неинвазивно премахване на пигментирани лезии (мелазма, хиперпигментация и фото увреда), белези, татуировки и ревитализация за всички типове кожа. При това с почти никакъв дискомфорт! 

PICO Genesis е чудесна възможност за подмладяване и премахване на пигменти и за хората с чувствителна кожа и дори за тези с по-тъмен естествен тен. 

Процедурата е бърза и безболезнена и можете да я проведете дори в обедната почивка.

ТЕХНОЛОГИЯТА Enlighten®3 Pico Genesis

Пигментните частици са много малки и плътни и при третиране с повечето лазери, кожата може да бъде увредена. Enlighten 3 PICO Genesis използва по-висока максимална мощност със силен, нетермичен, фотомеханичен ефект, за да разбие пигмента, без да причинява термично увреждане на околната тъкан. Резултатът е изравняване на тена само след 2 процедури.

Особено ефективен е при премахване на татуировки и пигментни петна, защото те се състоят от много цветове, които изискват различни дължини на вълната за постигане на успешен резултат. 

Enlighten е първата технология, която се отличава с три интегрирани дължини на вълната на лазера – 532 nm, 1064 nm и 670 nm. Уникалната дължина на вълната 670 nm разбива вродени или упорити пигменти и има ефект дори за предизвикателните сини и зелени пигменти в татуировките.

Как работи лазерът Enlighten PICO Genesis?

PICO Genesis е единствената по рода си лазерна технология, която използва нетермична, фото механична лазерна енергия, за да разруши пигментните клетки, като същевременно защитава околната тъкан. 

Това е най-безопасното и най-ефективното лечение за мелазма и за цялостно подмладяване. Едновременно.

Enlighten 3 е първата система, която има изключително кратка продължителност на импулсите – наносекунди, или една милиардна част от секундата и пикосекунди, тоест една трилионна част от секундата. 

Enlighten 3 притежава идеалната комбинация от параметри – точна дължина на вълните и перфектни енергийни нива – за ефективно справяне с всеки пигмент, мастило и несъвършенство. 

Най-ефективното премахване дори на цветни татуировки

Enlighten 3 предлага възможност за премахване на татуировки, които традиционните лазери дори не могат да си представят.

Да започнем с това, че е безопасен за всички цветове и типове кожа. Показа изключителни резултати при премахване на почти всички цветове на мастилото, налагат се по-малко сесии, които са и по-кратки от на конкурентите.

Ако искате да премахнете татуировката си, не сте сами. Според проучванията всеки 4-ти съжалява, че се е татуирал, а всеки 6-ти обмисля хирургично отстраняване на мастилото. Татуировките са много трудни за премахване, особено цветните, защото проникват дълбоко под кожата и различните мастила имат нужда от различни дължини на лазерната вълна, за да се разбие пигмента в тях успешно. В допълнение, в много от мастилата се съдържат алергени, които дори могат да застрашат здравето ви.

Предходните лазерни технологии можеха да третират само мастилото, което е в горните слоеве на кожата. Татуистите обаче поставят мастилото възможно най-дълбоко, за да гарантират, че татуировките няма да изсветлеят по време на възстановителния процес. Повечето традиционни лазери използват само наносекунда технология, която изпраща разбитите частици мастило към лимфната система, която да ги отстрани постепенно и да бъдат абсорбирани в тъканите. Enlighten използва усъвършенствана модерна технология, наречена пикотехнология. Тя работи с импулс с продължителност трилионна част от секундата – 1000 пъти по-бързо от нанотехнологията. Така разбива пигмента на татуировката на малки частици, които след това могат да се абсорбират по-бързо и да се отделят от тялото. Технологията премахва татуировките по-бързо и ефективно от всякога.

Необходимият брой терапии варира при всеки пациент, но обикновено е половината от процедурите, които се правят с традиционните лазери. 

Някои татуировки ще бъдат почти напълно заличени само след три процедури, докато други ще се нуждаят от повече.

Има ли болка?

Лазерното лечение с PICO Genesis се усеща от пациента като наистина бързо щракане на малка гумена лента. Доста по-кратко е от обичайните процедури с лазери.

Колко е дълъг възстановителният процес?

При това лечение няма необходимост от домашен престой за възстановяване. В някои по-тежки случаи е възможно да има леко подуване или леко лющене.

Подходящ ли е PICO Genesis за мен?

Ако имате упорита мелазма, хиперпигментация, неравен тон на кожата, белези и цветни татуировки, от които искате да се отървете, вероятно сте отличен кандидат за терапия с технологията PICO Genesis. 

Enlighten 3 PICO Genesis дава отлични резултати дори при по-тъмни хора – нещо, което е сериозен проблем за почти всички лазери. Това е единственото ефективно, доказано лечение, което ви дава бързи резултати, без да нарушава ритъма ви на живот.

Колко скоро ще видя резултатите от PICO Genesis?

  • При премахване на пигментни петна – от 1 до 3 процедури
  • При лечение на кожна мелазма oт 2 до 5 процедури
  • При премахване на татуировки 5+ процедури
  • За цялостно обновяване на кожата на лицето – от 1 до 3  процедури
  • Премахване на белези  2-5 процедури

Процедурите се правят в интервал от две седмици. Следвайте предписанията на дерматолога за грижа за кожата в този период!

Свързани процедури