EVOLVE

отслабване, стягане на кожата и тонизиране на мускулите, докато си почиваш

  • EVOLVE е идеалното решение за всяка част от тялото, която има нужда от разтопяване на мазнините, стягане на кожата и тонизиране на мускулите.
  • EVOLVE от американския технологичен лидер в естетичните процедури InMode е иновативна технология, която ремоделира неинвазивно дори по-големи зони на тялото (както и няколко едновременно!), като в същото време стяга и подобрява външния вид на кожата. 
  • EVOLVE e патентована биполярна радиочестотна технология с вакуум – за отслабване на точното място (TRIM) и същевременно стягане на кожата – за да няма увисвания (TITE). 

В допълнение, при функцията TONE технологията излъчва електрически импулси, които предизвикват стягане и тонизиране на мускула, сякаш правиш упражнение.

Получаваш отслабване, стягане на кожата и развиване на мускула с един апарат, докато си почиваш.

КАКВО ПРАВИ EVOLVE?

  • TRIM | Обработва и унищожава мастната тъкан [ отслабване ] 
  • TITE | Ремоделира и подобрява вида на кожата [ стягане ]  
  • TONE | Развива мускулите [ подобрява мускулния тонус ]

НА КОИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ EVOLVE?

Бедра и седалище

Патентованият радиочестотен лифтинг с вакуум прониква термично и в най-дълбоките слоеве подкожна мазнина. Извайва седалището и бедрата и решава проблема с портокаловата кожа.

Коремна област

Ремоделира и насочва действието си към ключови проблемни области, като корема. Evolve има функции за разтапяне и унищожаване на мазнините, стягане кожата и стимулиране на коремните мускули.

Mommy Makeover – корекция след раждане с отслабване, стягане и мускулна стимулация на корем, талия и седалище.

Ръце

Апликаторите на Evolve позволяват персонализирани решения за ремоделиране на проблемни области, като предмишницата. Технологията има функции за справяне с мазнините, стягане на увисналата кожа и тонизиране на мускула.

ръце с evolve резултати

Каква е технологията на EVOLVE?

Патентованата технология на Evolve използва силата на биполярната радиочестотна енергия в комбинация с дълбоко нагряване на тъканите и лек вакуумен натиск, за да елиминира подкожните мазнини.

Многофункционалността на Evolve позволява ремоделиране на фигурата и подобрение на външния вид на кожата. 

Handsfree апликаторите нагряват равномерно дори дълбоките слоеве на кожата, където се намират мастните депа и така дават трайно и безболезнено решение срещу целулит, стимулират отслабването дори в най-трудните зони, като седалище, коремна област и ръце. 

Плочки на корема, докато почиваш

Evolve TONE e неинвазивна програма за тонизиране на мускулите, която работи чрез излъчване на електрически импулси, за да стимулира неволни мускулни контракции. Пациентите почиват удобно, докато EVOLVE се насочва към определени мускулни групи, за да ги развие и да подобри външния вид на релефа.

Четирите апликатора позволяват едновременно да се стимулират мускулите в множество зони на тялото:

  • 72 000 импулса за 30 минути
  • 2 пъти по-мощен от другите технологии
  • Електрическа мускулна стимулация (EMS)

Сбогом на целулита и излишните мазнини на трудни места

Evolve използва силата на радиочестотната енергия за ремоделиране и стягане на кожата и подобряване на външния ѝ вид. 

Вакуумното радиочестотно нагряване предизвиква апоптоза (унищожение) на мазнините, като достига и до най-дълбоките слоеве подкожна мазнина. Ефектът е оптимално отслабване и изравняване на текстурата кожата, борба с целулита и стягане едновременно. 

Безопасно, безболезнено и ефективно отслабване и стягане

Макар и доказано високо ефективна, нехирургичната терапия с EVOLVE е толкова лека за пациента, че може да се направи в обедната почивка. Няма дискомфорт, нито период на възстановяване. 

Излизаш от VDerm след почивка, в която докато седиш, получаваш оформяне и подмладяване на една или повече проблемни области едновременно.

Алгоритъмът на Evolve дава безпрецедентна безопасност. Всеки апликатор е с вградени термосензори, които следят температурата на повърхността на кожата в реално време. Радиочестотната енергия се саморегулира, когато апликаторът усети, че е достигнал оптималната топлинна реакция.

При някои пациенти се наблюдава зачервяване в третираните зони, което ще отшуми след няколко часа. Процедурата е подходяща за всеки тон на кожата и няма сезонност – може да се прилага целогодишно.

EVOLVE – ексклузивно във VDerm

Запиши час за новата си стегната фигура на 0700 70 150