Facetite / двойна брадичка2023-04-21T21:43:04+02:00

FaceTite – Двойна Брадичка

FaceTite – ИНОВАТИВНА ПРОЦЕДУРА ЗА КОНТУРИРАНЕ И ЛИФТИРАНЕ НА ЛИЦЕТО И ШИЯТА ЧРЕЗ РАДИОЧЕСТОТНА АСИСТИРАНА ЛИПОЛИЗА  (RFAL)

FaceTite е нова процедура, която е сравнима с оперативния лифтинг на лицето, като едновременно с това не оставя големи белези върху третираните области.

FaceTite постига забележителни резултати при отпусната кожа на лицето и шията, което до сега беше постижимо само чрез хирургичен лифтинг. FaceTite използва минимално инвазивна радиочестотна енергия, за да стопи мазнините и да стегне и лифтира кожата.

ПРЕДИМСТВАТА НА FaceTite

FaceTite е минимално инвазивна процедура, която оформя, стяга и повдига без хирургична операция и без белези, с кратък възстановителен период.

Безопасна, щадяща и ефективна процедура за миниинвазивно контурирне и лифтиране.

По-безболезнена и по-бърза алтернатива на традиционния оперативен фейслифтинг.

По-кратък възстановителен период, с по-малко белези, синини и отоци.

Гладка и стегната кожа в третираните зони.

Д-р Евгени Шарков е специалист по Пластично – възстановителна и естетична хирургия, както и официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (International Confederation of Plastic  Surgery Societies). Завършва седем месечна специализиция във Великобритания и работи съвместно с Mr. Brent Tanner и Мr. Michael Cadier. Понастоящем е член на Лекарския съюз на Великобритания. Лекар в УМБАЛ Александровска ЕАД, където продължава своята докторантура на тема Body Contouring. Д-р Eвгени Шарков, заедно с д-р Ирина Шаркова са собственици на клиника VDerm.

„Най-много се гордея с това, че винаги съм напълно откровен с пациентите си. Затова те ми се доверяват. Не се страхувам да връщам пациенти, които нямат нужда от дадена процедура или не са подходящи за нея поради различни здравословни проблеми. Радвам се и когато пациентите идват при нас и казват „Благодаря! Всичко е прекрасно“. Те са щастливи и това за мен е най-голямото удовлетворение.“

Не съм усещала кожата си толкова стегната откакто бях млада. По време на процедурата усетих съвсем лек дискомфорт и на следващия ден се завърнах към нормалния си ритъм на живот.

Дж. С.

ЗОНИ ЗА ТЕРАПИЯ С FaceTite

Често задавани въпроси

Какво е FACETITE?2019-07-23T18:51:52+02:00

FaceTite е нова процедура, която е сравнима с оперативния лифтинг на лицето, като едновременно с това не оставя големи белези върху третираните области.

FaceTite осигурява впечатляващо подобрение при отпусната кожа на лицето и шията, което до сега беше постижимо само чрез хирургичен лифтинг. FaceTite използва минимално инвазивна радиочестотна енергия, за да стопи мазнините и да стегне и лифтира кожата.

Кои зони могат да бъдат третирани с FaceTite?2019-07-23T18:53:06+02:00

Всички области на лицето и шията, в които се наблюдава отпусната кожа могат да бъдат третирани с FaceTite. Те включват: горни кепчачи, двойна брадичка, увисквания тип „булдог“, шия, долна челюст.

Кога се забелязват резултатите след FaceTite?2019-07-23T18:54:02+02:00

Видими резултати се наблюдават веднага след процедурата, като оптимални резултати се постигат 6 седмици след процедурата и продължават да се подобряват до 12 месеца след нея.

Какъв възстановителен период е необходим след FaceTite?2019-07-23T18:54:58+02:00

FaceTite е минимално-инвазивна процедура, извършвана под местна анестезия или лека седация. След процедурата, пациентите могат да се приберат вкъщи да се върнат в кратки срокове към нормалния си ритъм на живот. Носенето на компресиращо облекло е необходимо за постигането на най-добри резултати.

Какви са предимствата на FaceTite пред оперативния лифтинг на лицето?2019-07-23T18:55:25+02:00

FaceTite е минимално инвазивна процедура с по-малко белези, синини и отоци, с по-бърз възстановителен период и по-естествено изглеждащ краен резултат.

ТЕХНОЛОГИЯТА FaceTite

FaceTite е безопасна и ефективна минимално инвазивна процедура, при която мазнините под кожата се стопяват, докато едновременно с това кожата се стяга и лифтира. Това е иновативна процедура, която е най-доброто решение за пациенти, които желаят да постигнат резултати като след традиционен лифтинг на лицето, но без да се налага да се подлагат на сериозна хирургична интервенция.

Процедурата може да се извърши под местна анестезия или дори при лека седация. Резултатите са като след оперативен лифтинг, но без белезите, които традиционно го съпътстват. Пациентите могат да се възползват от тази минимално инвазивна естетична процедура с минимизирани болка, отоци и синини, както и с минимален възстановителен период.

Необходима е една процедура, като резултатите продължават да се подобряват от 3 до 6 месеца след нея.

РЕЗУЛТАТИ

facetite na jena 1
fatetite-results-3123
facetite-resultas-312
facetite-results-125

ЕДНА ПРОЦЕДУРА. ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ. ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ.

ЗАЯВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ
Go to Top