Терапии с Forlle’d

Патентована нанокозметика за младежка, сияйна и интензивно хидратирана кожа

Forlle’d e луксозна японска марка за грижа за кожата, основана на технология, носител на Нобелова награда за разработване на нискомолекулярни вещества. 

Методът Forlle’d се основава на Forlle’d Innovative Delivery System и клинично доказано формулата от ултра нискомолекулярна хиалуронова киселина и йонизирани минерали, прониква във всички слоеве на кожата, без нужда от инжектиране

forlied

Продуктите на Forlle’d съдържат патентовани нискомолекулни серамиди, които са максимално идентични с клетките на човешката кожа, както и нискомолекулярна платина – най-добрият антиоксидант, който противодейства на всички форми на оксидативен стрес.

Уникалният комплекс от активни нискомолекулярни съставки с йонизирани минерали действа синергично върху кожния епидермис и дермата.

Терапиите с Forlle’d помагат за възстановяване на структурата на кожата и засилват регенерацията на клетките, повишават хидратацията и детоксикиращите способности, както и имунитета на кожата, предпазват от дразнители и алергени, нормализират минералния баланс в кожата и ускоряват лечебния процес.

VDerm предлага две от най-популярните терапии с Forlle’d – за интензивно хидратиране и Платинена терапия.

Терапия за интензивно хидратиране?

терапия с forlied

Ефектът на процедурата е моментално премахване на дехидратацията и интензивно овлажняване на всеки тип кожа. 

Терапията интензивно възстановява баланса на влагата и най-важните минерали в кожата, премахва чувството за стегнатост и сухота, повишава имунитета на клетките и придава на кожата естествено сияние. 

Пълният курс на процедурите осигурява продължително овлажняване и предотвратява появата на бръчки.

За кого е подходяща?

Умерена степен на дехидратация на кожа от всички типове, подходяща е за всеки пол и възраст

Действие?

Ако виждате признаци на стареене като бръчки, отпускане на кожата и сивкав тен, Profhilo може да бъде идеалното решение за вас. 

Скинбустерът е подходящ за всички хора, които искат да хидратират кожата си и да се подмладят естествено, стимулирайки производството на колаген и еластин.

Възстановителен период

 • интензивно и моментално хидратиране;
 • защита от дехидратация;
 • изсветляване и изравняване на тена;
 • сияние на кожата;
 • корекция на бръчките;
 • имуномодулац.

Какво да очаквате от процедурата?

В рамките на 60 минути ще се насладите на няколко неинвазивни, релаксиращи етапи на Интензивно хидратиране със серия от продукти Forlle’d. Третираните области са лицето, включително околоочната зона и клепачите, и шията.

Етапите са: почистване, дълбоко почистване, стимулиране синтеза на колагена, имуномодулация, интензивно хидратиране, масаж, допълнително овлажняване и подхранване.

Препоръчителен курс

 • За хора под 40 години: 3–5 процедури през 7–10 дни
 • За хора над 40 години: 8–10 процедури през 7 дни

Възстановителен период

Няма такъв, терапиите са неинвазивни, не нарушават целостта на кожата и веднага можете да се върнете към обичайния си начин на живот.

За подсилаване на ефекта, козметологът ще ви препоръча козметика за грижа в домашни условия, съобразена с индивидуалните нужди на вашата кожа.

Каква е цената на терапията за интензивно хидратиране?

Платинена терапия

интензивна терапия с forlied

Антиоксидантна терапия с нискомолекулярна платина, предназначена

за защита на кожата от разрушителното действие на свободните радикали и предотвратяване на фотостареенето. 

Нискомолекулярните компоненти на терапията контролират механизмите на формиране на пигментацията и предотвратяват появата на възрастови пигментни петна, засилват детоксикационните и противовъзпалителни способности на кожата, премахват признаците на оксидативния стрес. 

За кого е подходяща

 • Кожа с признаци на фотостареене
 • Кожа, подложена на стрес
 • Неравномерен тен и пигментации
 • Мазна кожа
 • Кожа, склонна към възпаление
 • Всички възрасти

Действие

 • Антиоксидантна защита и детоксикация
 • Предотвратяване на пигментациите
 • Изравняване тена на кожата
 • Противовъзпалително действие

Какво да очаквате от процедурата

В рамките на 60 минути ще се насладите на няколко неинвазивни, релаксиращи етапи на Платинена терапия със серия продукти на Forlled. Третираните области са лицето, включително околоочната зона и клепачите, и шията.

Етапите са: почистване, дълбоко почистване, депигментация, стимулиране и регенерация, масаж, интензивна антиоксидантна защита и моделиране, премахване на оксидативен стрес, подхранване.

Препоръчителен курс

8–12 процедури през 5–7 дни

 

Възстановителен период

Терапията е неинвазивна и веднага можете да се върнете към обичайния си начин на живот.

Козметологът ще ви препоръча грижа, съобразена с индивидуалните нужди на вашата кожа, с която да подилите ефекта у дома.

Каква е цената на Платинена терапия?

Вижте всички цени за Платинена терапия ТУК

Запишете час за Forlle’d терапия във VDerm на 0700 70 150

forile'd