HydraBeauty – най-новата технология за грижа за кожата

Hydradermabrasion (Hydra Facial) е най-новата технология за грижа за кожата. Хидрадермабразията използва естествени лечебни сили на вода и кислород за ексфолиране без усилие върху кожата, без използването на твърди кристали или абразивни текстурирани пръчици, генериращи дълбоко хидратирана и по-здрава кожа.

Приложение

 1. Подмладяване кожата на лицето, шията, раменете, гърба, ръцете и краката
 2. Намаляване на възрастовите петна
 3. Намаляване до минимум оцветяването на кожата
 4. Акне и повърхностни белези от нараняване
 5. Отстраняване на черните точки
 6. Мазна кожа
 7. Подобряване на цялостното здраве на кожата

Вакуумна писалка

 

Вакуумната писалка използва вакуум (засмукване), за да изтегли черните точки от порите, като ги направи чисти. Това е нова техника, която също масажира кожата, докато не е в режим на засмукване, като редува двете функции. Подходяща е за лимфен дренаж и активиране на клетките.

Био лифтинг

 

Това е безопасна и ефективна технология за хората, които желаят да поддържат по-здрав и млад вид на кожата си. Преимущества:

 1. Неинвазивен лифтинг на лицето
 2. Намаляване и премахване на фините линии и бръчици
 3. Подобряване циркулацията на кожата
 4. Подобряване на хиперпигментацията и акнето

Фотонна светлина (PDT)

 

Известна като „магическа светлина“, динамичният инструмент Photon е биологично активна студена светлина и не произвежда топлина. Прилага ниско енергийна и уникална оптична технология за грижа и лечение на кожата, естествена и нежна; има видими ефекти и няма страничен ефект. Подходяща за всички видове кожа, особено полезна за сериозно разразнена кожа, акнеична кожа и има забележителен ефект за тези.

Фотонната динамична терапия е нова технология, използваща силата на фотона за поддържане и лечение на кожата, прехвърля светлинна енергия към клетъчната енергия, след което ускорява растежа на клетките и кръвообръщението, стимулира клетките да произвеждат колагенови протеини, повишава еластичността на кожата и взема важно участие в рехабилитацията на стареещата и акнеична кожа, изсветляване на петна, обновяване на кожатаи стягане и облекчаване на изгорена кожа.

Приложение:

 1. Подобрване на симптоми като стареене и отпускане на кожата, големи пори, фини бръчки.
 2. Подобряване на пигментните патологични промени, като лунички, слънчево изгаряне, сенилни плаки.
 3. Подобряване на тъмния тен, причинен от лош метаболизъм или лоша циркулация.
 4. Подхранване на увредената кожа.
 5. Намаляване на възпалението и премахване на белезите от акне.

Висока честота

 

Високочестотната функция се използва при кожа склонна към акне. Високочестотното затопляне насърчава кръвообръщението, подпомага кожата да абсорбира подхранващите вещества, да елиминира излишните. Подпомага зарастването на рани и намалява кожната секреция. Има антисептичен ефект и ускорява заздравяването на кожата. Премахва повърхностните петна и акне, лекува черните петна.

Ултразвук

 

Ултразвуковите вълни с дълбоко проникване се произвеждат при високочестотни трептения от 1 милион пъти в секунда. Това е един вид специален инструмент, който излъчва вид вълна, който може да бъде предаден от заобикалящата среда. Той има по-мощна енергия от обикновените звукови вълни. Той има висока честота, добра насоченост, силна проходимост и голяма сила на разширение.

Поради силното високочестотно трептене, той може да омекоти и масажира кожата, да стимулира кръвообръщението, да ускори метаболизма и да активира клетките и да помогне за усвояване на хранителните вещества.

Високочестотният микромасаж на кожата, също може да елиминира стареещите клетки и да изхвърли токсините за намаляване на бръчките, лечение на кожата и подобряване на общото и състояние.