JetPeel™ – неинвазивен реактивен пилинг с моментален резултат

JetPeel или реактивен пилинг е щадяща процедура, която противодейства на признаците на стареене, като загуба на еластичност и обем, бръчки и увисвания. 

Терапията е ефективна срещу акне, разширени пори и кожни несъвършенства. 

И не само – клинично доказано може да ви помогне срещу косопада!

jetpeel_1000_1000_400_c1

Какво е JetPeel™

Технологоята JetPeel™ е базирана на авиационна техника, адаптирана към нуждите на дерматологията. Апаратът използва фина струя с висока скорост, която доставя дълбоко в кожата и скалпа полезни вещества – без игли, разрези, нараняване и болка. Landsberg-Proukte-JetPeel-Pro

Това е 100% неинвазивен метод за ефективно справяне с кожните несъвършенства, признаците на стареене, акнето и оредяването на косата.

Често наричат JetPeel™ “невидимата терапия за подмладяване”, а редица популярни личности, сред които звездата от “Отчаяни съпруги” Тери Хачър, Анджелика Хюстън и Дани Миноуг са нейни почитатели.

Какво представлява JetPeel™

При JetPeel потоци въздух под налягане проникват неинвазивно в дълбокия слой на кожата, наречен дерма, за да доставят там витамини и серуми. 

Дермата се състои предимно от колаген и хиалуронова киселина, тя осигурява структурата и еластичността на кожата. Именно загубата на колаген, която е напълно естествена с годините, е сред основните фактори, които карат кожата да остарява.Jet-Peel-1

По време на процедурата вашият дерматолог във VDerm ще почисти кожата ви със смес от кислород под налягане и солена вода. След това ще приложи JetPeel с персонализиран серум, в зависимост от вашите нужди. Сред най-ефективните варианти са: хиалуронова киселина, салицилова киселина, гликолова киселина, витамин C и витамини от група В.

Процедурата се използва успешно и за третиране на косопад, чрез доставяне дълбоко в скалпа на вещества, които стимулират анагенната (активната) фаза на растеж на космите.

Вашият дерматолог може да препоръча повторение на процедурата след период между 2 и 4 седмици.

Технологичната терапия не е болезнена, тъкмо обратното – много пациенти я намират за релаксираща. Няма болка, нито дискомфорт.

За разлика от някои видове химически пилинг и други по-агресивни терапии, реактивният пилинг е нежен и е подходящ, дори за хора с чувствителна кожа или кожни заболявания като акне или розацея.

Какви са ползите от JetPeel™

 • Лечение на акне и разширени пори

techniques-jetpeel-1

Реактивният пилинг помага за лекуването и предотвратяването на появата на акне и черни точки, чрез дълбоко ексфолиране и почистване на порите. Вашият дерматолог или медицински козметик във VDermможе да избере терапия със серуми, които съдържат съставки, като салицилова киселина, с които резултатът от JetPeel срещу акне и разширени пори да е още по-ефективен. За по-чиста, свежа и успокоена кожа още след първата процедура.

 • Бръчки, увисвания, кръгове около очите

JetPeel намалява признаците на стареене, като бръчки, фотоувреда, увисвания, сухота, дори кръгове и торбички около очите.

Подобно на други по-агресивни терапии, тази процедура стимулира производството на колаген и еластин и подобрява кръвообращението.

Специалистът във VDerm ще ви препоръча персонална за вашия случай комбинация от серуми и съставки, с които да постигнете оптимален антиейджинг резултат, като изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подчертаване на младежките контури.

 • Дълбоко ексфолиране и лечение на белези

Реактивният пилинг ексфолира в дълбочина кожата ви и отстранява всички мъртви клетки и замърсявания, като оставя лицето гладко, свежо и детоксикирано. Ексфолирането ще допринесе за свиване и отпушване на порите, както и за намаляване на белезите, изравняване на тена и текстурата на кожата ви.

 

 • Стимулиране на растежа на косата

Клиничните проучвания показват, че JetPeel доставя по-ефективно миноксидил (Rogaine) в скалпа – изключително полезно за хора с оредяване и оплешивяване. Терапията с JetPeel срещу косопад е подходяща и за мъжете, и за жените, независимо от възрастта и причината за загубата на коса.

Резултати

1-results-before-after
1-results-before-after
1-results-before-after

JetPeel – ИЗВОДЪТ: Моментална красота с нулев дискомфорт

 • Клинично доказано ефективен за широк спектър дерматологични проблеми
 • Терапия срещу бръчки, увисвания и загуба на еластичност
 • Лекува успешно акне, черни точки и разширени пори
 • Намалява белезите, изравнява тена и текстурата
 • Цялостно озаряване, освежаване и подобряване на здравето на кожата
 • Стимулира сгъстяването на косата при алопеция и дифузен косопад и при двата пола, независимо от възрастта
 • Без игли, без разрези, без болка, 100% неинвазивна процедура
 • С нулев период на възстановяване
 • Незабавни резултати
 • Комфортна и дори релаксираща процедура

Запишете час за JetPeel при д-р Ирина Шаркова и екипа ѝ във VDerm на 0700 70 150

Свързани процедури