Loading...
Morpheus82022-05-10T21:17:41+02:00

Morpheus8 – най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

Morpheus8 – Ремоделиране и контуриране на лицето и тялото. Стимулиране производството на колаген. Субдермално подмладяване на кожата.

Morpheus8

Body

Какво е Morpheus8?

Morpheus8 е минимално инвазивна процедура за подмладяване на кожата, при която се използва микронидлинг с радиочестотна енергия (RF). Апаратът използва малки иглички, за да достави енергия дълбоко в кожата ви, създавайки микро наранявания, които задействат естествената реакция на тялото ви и насърчават производството на нов колаген и еластин, за да уплътнят и подобрят кожата ви на 4 нива.  Може да се използва навсякъде по вашето тяло, включително корема или задните части, въпреки че е най-популярен за лицето, челюстната линия и шията.

Това, което отличава Morpheus8 от другите подобни устройства, е, че топлината му може да достигне до по-дълбоки дермални слоеве, а дълбочината е приспособима, така че вашият лекар дерматолог или пластичен хирург може да го регулира въз основа на вашите специфични проблеми. Той може да подобри появата на линии и бръчки, да стегне отпуснатата кожа, да изглади грубата или неравна текстура, да лекува хиперпигментация и белези от акне, да помогне за избледняване на стрии и дори да намали мазнините (макар и не достатъчно значително, поради което не трябва да се тревожите за загуба на обем в лицето ви).

“RF microneedling“ е технология “colourblind“, което означава, че е безопасна за употреба при всички типове и тонове на кожата. Някои други методи за възстановяване могат да причинят проблеми с пигментацията при пациенти с маслинова или кафява кожа.

В деня на вашата процедура, вашият лекар прилага локален анестетик в зоната за лечене, което може да отнеме до 30 минути, за да изтръпне кожата.  Самото лечение трае между 15 и 60 минути, в зависимост от размера на третираната зона.  Първо, вашият лекар ще направи тест на място, за да се увери, че нямате нежелани реакции.  По време на процедурата можете да почувствате натиск и тъп дискомфорт, но обикновено не е болезнено.

Възстановяването на Morpheus8 е сравнително бързо.  Лекарите казват, че можете да очаквате от един до три дни зачервяване, сърбеж и подуване, с евентуални следи от игли;  те трябва да избледнеят самостоятелно в рамките на две седмици.  Това означава, че можете да планирате процедурата в петък и да изглеждате нормално до понеделник.  Освен това ще трябва да избягвате излагането на слънце за няколко седмици и да използвате слънцезащитен крем с широк спектър на действие, когато сте навън.

Много рядко след лечението могат да се появят корички, хиперпигментация и белези.

За най-добрите резултати от Morpheus8 вероятно ще ви трябват до три сесии, раздалечени между четири и шест седмици.  Новият колаген изисква време, за да се развие, но резултатите трябва да се появят в рамките на три до шест месеца.  Тогава ще ви трябват ежегодни сесии, за да поддържате увеличено производство на колаген.

Какво е Morpheus Body?

За първи път в България можем да представим Morpheus Body позволява извършването на неоперативно моделиране – подкожно и дермално, на по-големи зони тялото като корем, бедра и задни части. Проникване на иглите между 2мм и 7мм.

Дълбочина на проникване

Какво казват професионалистите от VDerm?

 • Morpheus8 е безопасен за всички тонове на кожата, без почти никакъв риск от хиперпигментация.
 • Леченията могат да се извършват навсякъде по тялото.
 • Леченията с Morpheus8 са бързи, неинвазивни и сравнително безболезнени.
 • Може да отнеме три до шест месеца след първоначалната ви серия за лечение, за да видите резултатите.
 • Ще ви трябва годишно по 1 процедура за дълготрайни резултати.

ЗОНИ ЗА ТЕРАПИЯ С Morpheus8

 • Ръце
 • Колене
 • Лице – дори и в най-деликатните му зони: околоочна зона, чело, шия, назолабиални гънки, бузи.
 • Гръб
 • Седалище
 • Бедра
 • Корем
 • Гърди (мъжки и женски) –  стягане на бюст, възможност за третиране на стрий в зоната на бюста.

ПРЕДИМСТВАТА НА Morpheus8

Фракционната радиочестотна енергия е научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Този метод е минимално инвазивен – при него се използва матрица от микро щифтове за достигане и обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата без почти никакъв възстановителен период за пациента.

Фракционната радиочестотна енергия е напълно безопасна – при нея контролирано се загряват дълбоките слоеве на кожата, за да се стимулира производството на колаген в тях.

Технологията на Morpheus8 позволява уредът да се използва върху всякакъв вид кожа, независимо от нейния тип и цвят.

Д-р Ирина ШарковаСпециалист дерматология и венерология

Завършва медицина в Медицински Университет – София с грамота за отличен успех. Защитава специалност дерматология и венерология.
Работи в сферата на естетичната и клиничната дерматология – поставяне на филъри, ботокс, мезотерапия, безоперативен лазерен лифтинг, пилинг
Ежегодно взема участие в международни конгреси по естетична дерматология. Провела е редица обучения за работа с филъри и ботулинов токсин.
Има сертификати за практическо и теоретично обучение за работа с Restylane, Princess, Juvederm и Teoxane.

“Всеки трябва да бъде взискателен, когато става въпрос за неговото здраве – то е най-важно! Професионализмът на лекаря трябва да бъде водещ, когато човек избира на кого да довери здравето и външния си вид.
Затова, в клиника VDerm ние предлагаме на своите пациенти персонализиран високоспециализиран подход съобразен с нуждите и очакванията на всеки от тях. Можем да предложим на нашите пациенти комбинация от дългогодишен опит в областта на естетиката и дерматологията и доказано най-ефективните в световен мащаб, последно поколение технологии за скулптуриране и извайване на лицето и тялото.”

Често задавани въпроси

Какво е Morpheus8?2019-07-26T15:59:00+02:00

Morpheus8 е фракционно лечение на кожата, което стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве на кожата. Чрез насочване на фракционна радиочестота в дермата, нейните градивните елементи ще се реорганизират в естествен за организма подмладяващ процес.

Кои зони могат да се третират с Morpheus8?2019-07-26T16:00:09+02:00

Morpheus8 може да се използва във всички области, които имат нужда от подмладяване. Най-често третираните зони включват долната част на лицето и шията. Областите на лицето и тялото, в които се наблюдават бръчки, обезцветяване или белези от акне, също са подходящи за лечение.

Колко терапии Morpheus8 са необходими?2019-07-26T16:01:34+02:00

В зависимост от състоянието, с Morpheus8 може да са необходими от 1 до 3 терапии.

Кога ще видя резултатите след Morpheus8?2019-07-26T16:02:32+02:00

Видими резултати се наблюдават в рамките на няколко дни, но обикновено след три седмици се забелязват най-забележимите резултати. Подобренията продължават до три месеца след лечението.

Какви са предимствата на фракционната енергия?2019-07-26T16:03:25+02:00

Фракционната радиочестотна енергия е научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Този метод е минимално инвазивен – при него се използва матрица от микро щифтове за достигане и обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата без почти никакъв възстановителен период за пациента.

Приложима ли е терапията Morpheus8 за всеки пациент?2019-07-26T16:04:19+02:00

Технологията на Morpheus8 позволява уредът да се използва върху всякакъв вид кожа, независимо от нейния тип и цвят.

Какви са предимствата на радиочестотната енергия?2019-07-26T16:05:17+02:00

Фракционната радиочестотна енергия е напълно безопасна – при нея контролирано се загряват дълбоките слоеве на кожата, за да се стимулира производството на колаген в тях. Терапията с фракционна радиочестотна енергия ще подобри тона и текстурата на кожата за по-сияйно и млаадежко излъчване.

Morpheus8 може ли да се комбинира с други терапии?2019-07-26T16:07:35+02:00

Да, Morpheus8 може да се комбинира с други терапии, едновременно с тях или няколко дни след това.

Кога мога да използвам грим след Mprpheus8?2019-07-26T16:09:56+02:00

Възстановителният период е минимален и грим може да се използва 1-2 дни след процедурата. Може да се забелязват микро лезии няколко дни след лечението и съвсем леко зачервяване до 1 седмица след терапията, в зависимост от нейните параметри.

Какви грижи се изискват след Morpheus8?2019-07-26T16:12:15+02:00

Пациентите трябва да хидратират зоната на лечение и да избягват директно излагане на слънце. Препоръчва се също пациентите да използват добра слънцезащита всеки ден.

Повече за технологията Morpheus82020-06-15T10:46:07+02:00

РЕЗУЛТАТИ

СИЯЙНИ И КРАСИВИ КОНТУРИ

ЗАЯВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Трайни и видими резултати 

Свързани процедури

Go to Top