Enlighten® 3

За първи път в България! Enlighten® 3 – мощен лазер с пико технология

“С уникално кратката дължина на импулса – едва пикосекунда, вече можем да премахнем татуировките, пигментните петна и белезите и да постигнем цялостно обновяване на кожата в пъти по-бързо и ефективно”, отбелязва д-р Ирина Шаркова, специалист-дерматолог и съсобственик на VDerm.

ФУНКЦИИ на Enlighten®:

Многоцветни татуировки | Епидермална пигментация | Пигментации в дермата| Подмладяване  |  Белези | PICO Genesis ™  |  PICO Genesis ™ FX

Enlighten® 3 е най-иновативната технология в естетичната индустрия с десетки ефективни приложения, включително напълно премахване на татуировки [ дори цветни! ], пигментни петна – без повторна поява, дълбоки белези и цялостно обновяване на кожата.

Това е първата система, която има изключително кратка продължителност на импулсите – наносекунди, или една милиардна част от секундата и пикосекунди, тоест една трилионна част от секундата.

Enlighten 3 притежава идеалната комбинация от параметри – точна дължина на вълните и перфектни енергийни нива – за ефективно справяне с всеки пигмент, мастило и несъвършенство.

И вече е в България – само в клиника VDerm.

ТЕХНОЛОГИЯТА Enlighten®

Висока мощност | Променлива продължителност на импулса

Enlighten 3 технологията предлага в една система по-дълги (2 наносекунди) и по-кратки (750/660 пикосекунди) импулси. Тази уникална функционалност позволява ефективно отстраняване на мастилото на татуировките и плътността на пигмента. Enlighten има силен, нетермичен, фотомеханичен ефект с висока мощност и свръх къса продължителност на импулса. Така лазерът “разбива” целевия пигмент, без да причинява термично увреждане на тъканта, която го заобикаля. Това прави новата технология идеално решение за премахване на татуировки, но и за пигментни петна, фото увреда и белези, както и за цялостна ревитализация на кожата – подобрена и усъвършенствана версия на революционния Genesis- вече Pico Genesis!

Иновация с пико- и нано- импулси

Съответствие между продължителността на импулса и размера на частиците мастило → постигане на по-успешно и по-бързо премахване на татуировката

2 наносекунди – По-големите частици се повлияват по-добре с по-продължителни импулси

750 пикосекунди – Когато пигментните петна са раздробени, по-кратки импулси дават по-добър резултат

Татуировките и пигментните петна се състоят от много цветове, които изискват различни дължини на вълната за постигане на успешно премахване.

Enlighten е първата технология, която се отличава с три интегрирани дължини на вълната на лазера – 532 nm, 1064 nm и 670 nm. Уникалната дължина на вълната 670 nm разбива вродени или упорити пигменти и има ефект дори за предизвикателните сини и зелени пигменти в татуировките.

Дължини на вълните и абсорбация на мастилото

Уникални технологии в Enlighten

  •  PICO Genesis ™

За разлика от класическите лазерни процедури, които изискват до 15 сесии, PICO Genesis използва силата и гъвкавостта на лазерната технология, съчетана с техническите предимства на вълните с различни дължини. Така разбива селективно пигмента, прониквайки на точната дълбочина – за впечатляваща ревитализация на кожата след по-малко от три сесии.

  • PICO Genesis ™ FX

PICO Genesis FX е изцяло нова технология за лечение на белези от акне, освен премахване на татуировки и пигменти.

Чрез комбиниране на дължината на вълната от 1064 nm с новата приставка Micro Lens Array, Enlighten безопасно и ефективно се справя с белези от акне, неравности, разширени пори – на всички типове кожа.

РЕЗУЛТАТИ

Свързани процедури