PLUS

Премахване на целулита и стягане на тялото 

Какво е PLUS?

PLUS представлява технология, която използва радиочестотна енергия на принципа на затоплянето, за да осигури ефективно, удобно и безболезнено дермално и субдермално/подкожно лечение.

Предимствата на PLUS са:

  • Вграден термичен сензор, който постоянно отчита температурата на повърхността на кожата по време на процедурата. Това предоставя възможността на дерматолога да достигне до оптималната температура за максимално удобство.
  • Функцията “cut of temperature” автоматично намалява температурата, когато усети, че желаната температура е достигната. Благодарение на тази функция, процедурата е извършена по максимално безопасен начин.
  • Клиничните проучвания доказват, че продължителното излагане на кожата на температура над 40°C, подпомага за оптималните клинични резултати.

Какво можем да третираме с PLUS?

  • Заздравяване и лечение на кожата – Термичната технология на PLUS е ефективното лечение, което подобрява външния вид на дермата. Процедурата е подходяща за всички видове кожа.
  • Процедури за долната част на тялото – Plus може да бъде използван при лечението на множество области на тялото, включително бедрата, коленете, ханша и задните части, като предоставя индивидуални решения.
  • Процедури за горната част на тялото – Tехнологията на Plus с вграден контрол на температурата позволява на устройството да достигне клинично доказани оптимални температури за ефективно лечение на корема и други области на горната част на тялото.

Повече за технологията PLUS