truSculpt® Flex:

Най-добрата технология за извайване на силни и красиви мускули с електростимулация

 

truSculpt flex е устройство за скулптуриране на мускулите с многопосочна стимулация

Предлага уникален метод за електрическа мускулна стимулация, насочен към определени мускулни групи. С три режима на стимулация покрива най-голямата зона сред конкурентите си и дава видими резултати след едва 4 сесии!

VDerm, разбира се, разполага с апарата truSculpt flex с най-новия софтуер!

truSculpt Flex

 

Дори с редовен спорт много хора не мога да постигнат идеалната фигура. 

С напредъка на технологиите апаратите за скулптуриране на тяло вече предлагат ефективно решение. Оптималната физическа форма е с нисък процент телесни мазнини и висока чиста мускулна маса. Мазнините могат да бъдат намалени чрез липолиза, с помощта на различни технологии, те не помагат за постигане на по-добър мускулен тонус.

 

truSculpt Flex преди и след

truSculpt® flex е неинвазивна технология за оформяне на мускули, одобрена е от FDA.

Апаратът укрепва, стяга и тонизира коремните, седалищните и бедрените мускули, чрез електростимулация.

Подобрява мускулния тонус, като предизвиква мускулни контракции, с помощта на насочени електрически импулси. Апаратът има уникалната възможност за персонализиране на програмата, въз основа на нивото на трениране, фигурата и целите на пациента.

truSculpt flex има 3 режима на работа и позволява третиране на до 8 зони едновременно

Патентованите накрайници прилепват плътно към кожата, с помощта на truGel. Това улеснява насочването към определени групи от малки и големи мускули, по безопасен и максимално ефективен начин.

КАКВО Е ЕЛЕКТРИЧЕСКА СТИМУЛАЦИЯ

Електрическата мускулна стимулация се използва успешно като заместител на упражненията за предотвратяване на мускулна атрофия при обездвижване и може да намали времето за рехабилитация след нараняване на мускулите. 

Съвсем наскоро започна да се развива потенциала за електрическа мускулна стимулация за подобряване на мускулната функция при здрави индивиди и спортисти.

truSculpt flex стимулира мускулите директно, чрез електродите, разположени в накрайниците. Това осигурява пълни мускулни контракции, подобни на тези, които правим по време на физическо упражнение. 

Контракциите, предизвикани от truSculpt flex, са по-интензивни от тези при физическите упражнения и водят до повишена мускулна маса, сила и тонус.

ИМА ЛИ РИСКОВЕ?

Обикновено по време на тренировка, натоварваме и уморяваме едни и същи групи мускули, което крие риск от мускулна умора и увреждане. truSculpt flex не позволява такива, защото използва многопосочна стимулация с 3 режима с различен интензитет на тока. 

Увеличаването на интензивността на стимулацията в хода на тренировъчна сесия позволява натоварването на по-дълбоки мускулни групи от тези, които се стимулират по време на тренировка и по този начин се избягват мускулни увреждания. 

Промяната на посоката на тока избягва тренировка на едни и същи мускули и ги стимулира по всеобхватен начин. 

truSculpt Flex корем преди и след 2

Така truSculpt flex с различните си режими и гъвкавите си възможности улеснява равномерното стимулиране на мускулите. Патентованата технология осигурява безопасни и последователни резултати, чрез целенасочена, селективна и персонализирана стимулация.

КАК РАБОТИ truSculpt flex

truSculpt flex има три режима и патентована технология за многопосочна стимулация (MDS). 

Трите режима – подготовка, тонус и извайване работят с електрически импулси с 3 различни честоти. 

Режимите симулират различни упражнения и осигуряват пълна мускулна стимулация

 

  • Подготвителен режим

Този режим създава усукващи движения, подобни на тези, които правим по време на загряващата тренировка. Включва разтягане на мускулите и бавно изграждане на толерантност към мускулните контракции

  • Режим на тонус:

Този режим е подобен на изпълнението на клекове и включва стягане на мускулите. Имитира програми за силова тренировка и води до повишена сила и издръжливост на мускула.

  • Скулптуриращ режим

Включва бързи, дълбоки, последователни контракции на мускулите. Този режим имитира упражнения за изграждане на мускули. Повишава мускулната маса и базалния метаболизъм (BMR) за растежа и подкрепата на мускулите.

Директната стимулация на конкретен мускул го прави по-силен, издръжлив и обемен.