Ultherapy®

Ултразвуков неоперативен лифтинг без възстановителен период

Ultherapy е абсолютният златен стандарт в нехирургичния лифтинг, стягане на кожата и подмладяване, с видими резултати само след една терапия.

ultherapy-неоперативен лифтинг

  • Единствената неинвазивна процедура, одобрена от FDA, която стяга и повдига шията, брадичката и челото и изглажда бръчките на деколтето
  • Прецизната технология доставя ултразвукова енергия на точното място – дълбоко в кожата
  • Стимулира естествените процеси на подмладяване – производството на собствен колаген и еластин 
  • За естествено изглеждащи резултати, които се подобряват 6-12 месеца след терапията
  • Без скалпел, с нулев възстановителен период

Какво е Ultherapy®?

  • Ultherapy е неинвазивен ултразвуков лифтинг
  • Стяга и повдига кожата без операция
  • Без болка, разрези и период на възстановяване
  • Подходяща терапия и за жени, и за мъже
  • Доказани резултати, които се подобряват с времето

FDA-approvedЕдинствената неинвазивна процедура, одобрена от FDA, която стяга и повдига шията, веждите, брадичката и челото и изглажда бръчките на деколтето.

Как работи Ultherapy®?

Ultherapy® фокусира ултразвукова енергия в дълбоките слоеве кожата, с оптимална температура за стимулиране на производството на собствен колаген.

Колагенът е белтъкът в съединителната тъкан, който е отговорен за младия вид, еластичността и сиянието на кожата ни. Неговото естествено производство намалява с до 1% годишно след 21-вата ни година и с до 2% след 30-тата.

Ultherapy стартира естествения процес на неоколагенеза, при който се произвежда свеж, нов колаген и така стимулира по-младия и стегнат вид на кожата.

 

Иновацията дава възможност на дерматолога да вижда различните анатомични слоеве на кожата, която се третира и по този начин в реално време се гарантира, че микро фокусираната ултразвукова енергия се доставя презицно.

Ultherapy® предоставя персонализиран план за ултразвуков лифтинг, съобразен с индивидуалните особености на лицето и шията.

Технологията избягва костите, нервите и кръвоносните съдове, което я прави напълно безопасна и комфортна за пациента.

Хирургична прецизност без скалпел

За разлика от други устройства, нехирургичната технология на Ultherapy не е насочена към повърхността на кожата, а доставя ултразвуковата енергия на температура между 65 и 70 °C в дълбоките дермални слоеве.
Резултатът след терапия с Ultherapy е производство на естествен, изцяло ваш колаген. Обновяването е видимо и изглежда напълно натурално, защото е такова.
Ultherapy е абсолютно персонализирана терапия.
Всеки човек има различни нужди, в зависимост от състоянието на кожата си и индивидуалните пропорции на лицето.
С апарата Ultherapy дерматолозите във VDerm имат високотехнологична възможност да персонализират и оптимизират настройките, въз основа на това, от което нуждаете.

Естествени резултати, видими след едва 2 месеца

 

Естествено изглеждащите резултати постепенно се подобряват 2-3 месеца след терапията, а процесът на изграждане на естествен колаген може да продължи 6-12 месеца. Проучванията показват, че пациентите запазват нивата на производство на свеж, млад колаген дори повече от година, след терапията.

Какво представлява процедуратаUltherapy®?

Ultherapy® е неинвазивна процедура, която повишава производството на колагена в кожата, създавайки лифтиращ и подмладяващ ефект.

Терапията се извършва еднократно, без прекъсване.

Преди процедурата ще обсъдите очакванията си с вашия дерматолог във VDerm, както и потенциалните резултати, предвид индивидуалните особености на вашата физиология.

По време на Ultherapy® ще почувствате как енергията достига дълбоките слоеве на кожата ви, като усещането не е неприятно и свързано с болка и дискомфорт.

Процедурата започва след почистване на кожата ви и поставяне на ултразвуков гел. Ultherapy® се извършва от сертифициран дерматолог, посредством гладък апликатор. На екран вашият лекар ще наблюдава ултразвуково изображение, за да определи оптималното насочване на фокусираната енергия под повърхността на кожата.
По време на процедурата ще почувствате натрупване на енергия в точно определени дълбочини, което показва, че процесът на изграждане на колаген е започнал.

Възстановителен период

Няма такъв. След вашата Ultherapy сте способни веднага да е върнете към обичайния си ритъм на живот. Някои пациенти получават леко зачервяване или подуване, възможно е да имате и чувствителност при докосване. 

Тези нежелани реакции са леки и отминават за 2-3 дни и едва ли ще попречат на нормалните ви дейности.

Добре е да избягвате спорт и СПА процедури няколко дни след терапията.

С какви процедури е подходящо да се съчетава Ultherapy® за оптимален резултат?

В зависимост от целите и индивидуалните ви нужди, вашият дерматолог във VDerm може да ви препоръча комбинация на ултразвуковия лифтинг с колагено стимулиращ филър или други иновативни апаратни процедури, като Morpheus 8, FaceTite, PicoGenesis FX, Titan.

За кого е подходяща Ultherapy®?

Подходящите кандидати за терапията са мъже и жени на възраст между 35 и 55 години.

Ефектът е най-добър при леко и умерено отпусната кожа, като спуснати вежди, отпусната кожа на шията и линията на челюстта, увисване на зоната брадичката (двойна брадичка), бръчки и увисване по шията и деколтето. 

Ултразвуковата процедура ще стимулира колагена и еластина в кожата ви, за естествено изглеждащо повдигане, освежаване и видимо подмладяване с трайни резултати. 

Ултерапията е подходяща за всеки, който иска да върне часовника назад за външния си вид, но не се чувства готов да се подложи на хирургичен лифтинг.

Защо да направите Ultherapy® във VDerm?

Когато става дума за лицето и тялото ви, винаги се доверявайте на дипломирани специалисти по дерматология, с доказан опит и индивидуален подход. 

Екипът на д-р Ирина Шаркова е обучен и сертифициран за работа с иновативния неинвазивен ултразвуков лифтинг Ultherapy® от световния специалист Daria Voropai.

В естетиката няма универсални решения.

Във VDerm постигаме максимално добри и трайни резултати с индивидуален план, изготвен от водещи специалисти по дерматология.

New Beauty Award 2020

Ultherapy® беше удостоена за най-добър нехирургичен стягащ продукт за кожата за 2020 г.

jetpeel_1000_1000_400_c1

New Beauty 2019-2020 Awards

Ultherapy® е наградена за най-добра неинвазивна процедура за стягане на кожата.

Best Energy Based Device 2019-2020

Ultherapy® е призната за „Най-доброто енергийно базирано устройство за 2019“ на наградите Anti-Ageing & Beauty Trophy

Best Skin Tightening Treatment 2020

Ultherapy® спечели наградата на My Face, My Body в категорията за най-доброто лечение за стягане на кожата на годината.

Best Skin Tightening Product 2020

Ultherapy® спечели наградата на My Face, My Body за най-добрия продукт за стягане на кожата.