Loading...
Vaser2023-02-22T23:12:54+02:00

VASER LIPO

УНИКАЛНА И ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА МИНИИНВАЗИВНА УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ

Ултразвуковата липоскулптура VASER променя обемите и контура на тялото, като премахва натрупаните мастни депа с прецизни резултати, без травма и с бързо следоперативно възстановяване.

VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) е уникална и иновативна технология, която се използва за разграждане на мастните клетки с помощта на ултразвукови вълни, след което излишните мастни натрупвания се отстраняват чрез изсмукване.

ЗОНИ НА ТЕРАПИЯ С УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ

ПРЕДИМСТВАТА НА VASERlipo

 • Иновативна технология за впечатляващи резултати в контурирането на тялото в сравнение с традиционната липосукция

 • По-стегната кожа с минимизиани неравности, в сравнение с традиционната липосукция

 • Могат да се третират няколко проблемни зони с една процедура

 • Значително по-малко болка и време за възстановяване, в сравнение с традиционната липосукция

 • Бързо и прецизно скулптуриране, в сравнение с неинвазивните процедури

ЗАЯВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Д-р Евгени Шарков е специалист по Пластично – възстановителна и естетична хирургия, както и официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (International Confederation of Plastic  Surgery Societies). Завършва седем месечна специализиция във Великобритания и работи съвместно с Mr. Brent Tanner и Мr. Michael Cadier. Понастоящем е член на Лекарския съюз на Великобритания. Лекар в УМБАЛ Александровска ЕАД, където продължава своята докторантура на тема Body Contouring. Д-р Eвгени Шарков, заедно с д-р Ирина Шаркова са собственици на клиника VDerm.

„Най-много се гордея с това, че винаги съм напълно откровен с пациентите си. Затова те ми се доверяват. Не се страхувам да връщам пациенти, които нямат нужда от дадена процедура или не са подходящи за нея поради различни здравословни проблеми. Радвам се и когато пациентите идват при нас и казват „Благодаря! Всичко е прекрасно“. Те са щастливи и това за мен е най-голямото удовлетворение.“

ОТ КОНСУЛТАЦИЯТА ДО ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ

 • Първоначална консултация

  По време на първата ни среща с Вас ще обсъдим Вашите нужди и очаквания и ще преценим заедно как можем да Ви помогнем да постигнете, това което очаквате от VASERlipo.

  По време на вашата персонална консултация с д-р Шарков, ще можете да получите изчерпателен отговор на всички въпроси, които Ви интересуват и ще разберете в детайли всичко свързано със самата процедурата и грижите след нея.

 • Процедура

  Процедурата ще бъде извършена от д-р Шарков в приятна атмосфера и съвременно оборудвана клиника, където се прилагат всички иновативни техники в областта на пластично-възстановителната и естетичната хирургия.

 • Следоперативни грижи

  Д-р Шарков ще следи редовно Вашето възстановяване, за да сме сигурни, че всичко протича според очакванията.

Как протича процедурата VASERlipo?2019-07-19T14:01:56+02:00

Самата процедура представлява прецизно, внимателно и изключително ефективно разграждане на мазнините в различни зони на тялото и лицето (гърдите, гърба, талията, бедрата, задните части и бедрата), които след това се отстраняват с помощта на изсмукване.

Липосукцията може да се извърши под пълна упойка или съзнателна седация, която в повечето случаи е по-безопасна от пълната упойка.

За кои пациенти е подходяща процедурата VASERlipo?2019-07-19T14:02:11+02:00

Липосукцията VASERlipo е подходяща както за мъже, така и за жени.
Пациентите трябва вече да са постигнали желаното тегло и да водят здравословен начин на живот. За да запазят постигнатите след липосукцията резултати, те трябва да продължата да водят този здравословен начин на живот.
Пациентите трява да са в добро здравословно състояние.
Процедурата е най-подходяща за тези пациенти, които:

 • Желаят да намалят обиколката на бедрата, ханша или талията
 • Искат да стегнат кожата си след намаляване на теглото
 • Да добавят релеф в някои зони на тялото, без да е необходимо да намалят теглото си
Какво се случва след процедурата VASERlipo?2019-07-19T14:02:25+02:00

При повечето пациенти кожата се стяга малко след самата процедура, затова те могат да очакват да забележат видими резултати след кратък период от време – обикновено около 6 седмици. Важно е да се отбележи, че оптимални резултати се наблюдават няколко месеца след процедурата.

Пациентите трябва да очакват сравнителна болка и дискомфорт, изискващи обикновено период на отшумяване от 4-7 дни. За период от 6 седмици е необходимо да се носи и компресивно следоперативно облекло.

Последващите грижи ще изискват систематичен лимфен дренаж през първите 2 седмици след извършване на процедурата.

Какви са разликите между ултразвуковата и традиционната липосукция?2019-07-19T14:02:40+02:00

Едно от основните предимства на ултразвуковата липосукция VASERlipo, в сравнение с традиционните методи за липосукция, е минималното количество увреждане на заобикалящите тъкани. При процедурата VASERlipo се използва по-малък разрез, след което мазнините се втечняват с помощта на ултразвук звукови вълни и се отстраняват от тялото. Втечняването на мазнините ги прави по-лесни за отсраняване и прави самата процедура по-прецизна. В допълнение към това, по този начин се минимизира увреждането, причинено на околните тъкани.
Мастните клетки, отстранени по време на липосукцията VASERlipo, са прецизно таргетирани, което позволява на хирурга да осигури на пациента по-добре скулптуриран краен резултат с по-малко неравности по кожата. По време на процедурата хирургът е в състояние да подчертае и дефинира определени мускули, което гарантира на пациента още по-забележим резултат.

ТРАЙНИ И ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

Ултразвуковата липосукция VASERlipo е минимално инвазивна процедура, която постига забележителни резултати, прецизно отстранявайки излишните мастни натрупвания, както в големи, така и в по-малки и деликатни зони на тялото и лицето.

Vaser-2
vaser-1

VASER LIPO

МИНИИНВАЗИВНО И ПРЕЦИЗНО СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

Свързани процедури

Go to Top