ZO® Skin Health – премиум серуми, пилинги и индивидуални терапии

VDerm е представител на премиум продуктите ZO® Skin Health на д-р Зейн Обаджи – марка номер 1 за медицинска грижа за кожата, предлагана от лекари в ЕС и номер 2 в САЩ

VDerm предлага пълната гама ZO Skin Health и всички продукти са гарантирано оригинални. 

Можете да закупите от клиниката продукт, или да ви предложим комбинация от апаратна процедура с подходящ за вас суперсерум. Попитайте за 3-стъпковия премиум пилинг за стимулиране на процесите на обновяване на кожата, подхранване и озаряване.

За да сме сигурни, че получавате най-подходящата и ефективна естетична грижа и използвате правилните продукти за вашия тип кожа, нашите водещи специалисти по дерматология ще ви изготвят Face Mapping. Персоналният естетичен план е в синхрон с индивидуалните нужди и специфики на кожата и включва диагностика и комбиниран подход на естетична намеса.

ZO® Skin Health

Какво е ZO Skin Health?

ZO Skin Health е висок клас козметична гама за грижа за кожата, разработена от световноизвестния дерматолог д-р Zein Obagi. 

Серумите и продуктите на марката са доказано ефективни в борбата с бръчките, старческите петна и пигментацията, които се появяват с напредване на възрастта.

Философията на компанията на д-р Обаджи е създаването и следването на режим за грижа за кожата, който да я поддържа здрава и красива за цял живот, чрез подобряване на естествените ѝ функции. 

Продуктите ZO Skin Health работят отвътре навън, като активират и стимулират процесите на подхранване, възстановяване и обновяване на клетъчно ниво.

Ефективните съставки в ZO® са внимателно подбрани от самия д-р Обаджи и екипа му и са във високи концентрации – чист ретинол, усъвършенствани пептиди и мощни антиоксиданти.

Как да използвате продуктите ZO Skin Health?

Гамата ZO Skin Health може да се прилага у дома, по предписание на обучен специалист по дерматология.

Във VDerm предлагаме апаратни терапии с продуктите – като JetPeel и Hydrafacial – за по-добра инфузия на съставките и оптимални естетични резултати.

Редовното прилагане на режима със ZO® Skin Health, изготвен от специалистите по дерматология на VDerm, може да постигне забележителни резултати дори при сложни кожни състояния, като:

 • Акне
 • Признаци на стареене и бръчки
 • Хиперпигментация и петна
 • ВъзпаленияOssential® Stimulator Peel
 • Розацея
 • Слънцеувреда

Медицинска гама ZO Medical

ZO Medical е гама от продукти за професионална употреба,предназначена за лечение на кожни заболявания, които изискват по-интензивна терапия, отколкото можем да постигнем сами у дома. Формулите могат да се използват много ефективно заедно със схемите ZO Skin Health или като самостоятелни терапии.

Какво прави продуктите ZO Skin Health толкова ефективни?

Продуктите ZO Skin Health използват клинично доказани активни съставки във високи концентрации, за да дадат възможно най-добрите резултати. 

Ефективността на ZO Skin Health се основава на последните постижения в технологиите за терапии на кожата, биоинженерни комплекси, ексклузивни формули и разбира се – изготвяне на индивидуални режими от опитни специалисти по дерматология. 

ZO режим за грижа за кожата

Продуктите ZO Skin Health и Medical се предписват в 5 стъпки, които взаимно допълват действието си – активират, стимулират и обновяват кожата на клетъчно ниво.

 1. Почистване и пилинг – премахват замърсяванията по кожата и мъртвите клетки, които причиняват запушвания и сивкав тен.
 2. Контрол на омазняването и тонизиране – за контролиране на излишното производство на кожен себум и/или за успокояване на сухата и чувствителна кожа.
 3. Терапия – подготвя бариерата на кожата за максимално усвояване на активните съставки и така – за оптимален ефект. Тази стъпка е ключова за лечение на специфични кожни проблеми, като акне, бръчки, хиперпигментации, розацея, възпаление и фото увреда. Контрол на омазняването и тонизиране
 4. Успокояване и подхранване – успокояване на кожните раздразнения, противовъзпалително и хидратиращо действие.
 5. Защита – предотвратява увреждането на кожата от свободните радикали, защита срещу влиянието на UVA и UVB лъчите, както и от HEV (видима с висока енергия) и синя светлина (от екраните).

Овлажнява епидермиса, подобрява еластичността , успокоява и намалява зачервяването на кожата. В процедурата се използват продукти обогатени с витамин C, витамин K и тепренон за укрепване и запечатване на спукани капиляри, успокоява възпалението и намалява риска от еритематозни кожни реакции. Препоръчва се за свръхчувствителни кожи с видими капиляри и склонна към зачервяване и възпаление кожа.

Категории продукти ZO® Skin Health, които предлагаме във VDerm

 

 • Почистващи
 • Ексфолиращи / пилинги 
 • Контрол на омазняването и матиране
 • Защита
 • Против стареене на кожата / Антиейджинг
 • Акне и розацея
 • Терапии за хиперпигментация
 • Хидратиране и успокояване
 • Околоочен контур
 • Слънцезащита
 • За тяло

 

Гамата ZO Skin Health предлага продукти, които използват клинично доказани активни съставки във високи концентрации. Някои от формулите изискват лекарско предписание. Това е причината ZO Skin Health да се предлага само в избрани клиники, където може да ви бъде изготвен подходящ режим, който да отговаря на типа кожа и индивидуалните нужди на пациента. 

Вашият дерматолог във VDerm ще наблюдава и адаптира режима ви, спрямо реакцията на вашата кожа.

Попитайте във VDerm за терапии и режим с гарантирано оригинални продукти от гамата ZO® Skin Health на д-р Зейн Обаджи